Kui küsin kas on olemas saan alati väga veenva vastuse kuid dokumente ennast ei näe.Mida soovitate teha ja kuidas käituda edasi?
Moderaator:Heino
Meil on ammu juba käes 21. sajand ja tiigergi vahepael pikalt hüpanud. B-kaardi saab internetist Äriregistrist täiesti vabalt igaüks, kel selleks soovi on.leammj kirjutas:Ma sinu asemel läheksin Harjumaa Kohturegistrisse ja võtaksin väljavõte B-kaardist. Võibolla sa pole tänaseni kantud b-kaardile.See veel ei tähenda , et oled üldkoosoleku poolt valitud juhatusse.Tean KÜ-sid , kus juhatus valiti ümber ja tänaseni pole kantud B- kaardile ja minu teada pole ka notaris käidud. Võibolla teil samane lugu.
Kuid ega see ei anna õigust juhatuse esimehel sinu eest dok. varjata.
Käi Pärnu mnt.142 Tondi Ärikeskus on all ja register 4 korrusel.Seda infot saad sealt. Ja kui pole sind B-kaardile kantud. Ma soovitan kutsu üldkoosolek kokku ja seal võtate vastavad otsused vastu.Muud põhjust ma ei näe, Tegemata töid ei taheta näidata.Või siis puuduvad osa dok.
Mina arvan, et peaks.ARON kirjutas:Aga miks keegi ei vasta lihtsale küsimusele, et kas siis ikka juhatuse esimees peaks korteriomanikule näiteks üldkoooleku protokollide koopiaid väljastama???
Teadete tahvlile pannakse viimase üldkoosoleku protokoll ja ripub ta siis seal mõnda aega peale koosolekut. Ühistu liikmel peab aga olema võimalus tutvuda kõigi üldkoosolekute protokollidega. Koopia tegemine ja selle liikmele andmine tema soovi korral on ilmselt parim viis protokolliga tutvumiseks.majaka kirjutas:Tavaliselt pannakse protokoll teadete tahvlile. Liikmetel on õigus tutvuda protokolliga. Aga koopiate tegemine on ühistu sisemine asi. Mina küll ei tea seaduse pügalat, mis seda oleks kohustanud.
Kõik see mis nimetad on siis kelle heaks, maja kui sellise või ? Kui maja on võlgades, siis on ju ühistu liikmed võlgades.ARON kirjutas:...juhatus hoiab maja nii öelda funktsionaalset külge töös, et prügi oleks viidud je et majas soe oleks ja et välisuksed kinni käiks, et autod trepikotta ei sõidaks, et elekter ja vesi toimiks ja et lõppkokkuvõtteks maja võlgades ei sipleks...
Igatahes on see kohustus ja pole üldse tähtis, et see kusagil ka kirjas oleks. Kas kujutad ette olukorda, kus sul on firma, aga sinu palgatud juhatus sul dokumentidega tutvuda ei lase. Selline juhatus läheb hetkega vahetusse.ARON kirjutas:Hetkel oli küsitud, et kas üldkoosoleku protokolli koopia väljastamine liikmele on kohustus (seadus)juhatusele või...