soojus

Teised probleemid

Moderaator:Heino

Vasta
reilika
Üüriline
Üüriline
soojus

Postitus Postitas reilika » 15 Veebr 2007 13:49

Kust ma saaksin abi, kui mul korteris ainult 14-16 kraadi. kelle poole peaksin päärduma ja mis õigused mul on. Korteriühistusele olen rääkinud juba 3 aastat.

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 4 korda
Kontakt:

Postitus Postitas Heino » 16 Veebr 2007 20:30

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte

reilika
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas reilika » 21 Veebr 2007 12:41

seadustest mul vähe abi - oleks vaja rohkem praktilist nõu!

leammj
Haldur
Haldur

Postitus Postitas leammj » 21 Veebr 2007 14:51

Kui on korteris nii madal tem.siis tuleks kõigepealt soojustada aknad kui need on vanad,Ega asjaolusi on mitmeid.Kas seinad on soojapidavad. põrand soojustatud,Kas vuugid on korras. Oleneb kus asub korter, milline on küttesüsteem.Kõik asjaolud on vaja vaadata eraldi.Süüdistada juhatust alati ei saa.

doris
Juhatuse liige
Juhatuse liige

Postitus Postitas doris » 21 Veebr 2007 16:15

Meil oli midagi analoogset: papi magas mammi villased sukad jalas - külm. Noormees küttis radikatega - külm. Asja uurima asudes selgus, et aknad toppimata. Vanad aknad. No tere lell! Akna raamide vahelt paistis mul vanade akende ajal taevas. Toppisin märja ajalehega, siis poroloon ja siis kleeppaber. No oli ettevõtmine, aga tunduvalt soojem Teine koht, kust lausa puhus oli akna alune, kohe akna laua alt. Ka sinna sai topitud märga ajalehte ja ikka küünte ja sõrmeotstega, need tundsid kohe koha, kust puhus ja millal lakkas.
Papi vana ja täntside sõrmedega ja noormees lihtsalt ei viitsi, aga kurdavad kõik.

sirts
Linnapea
Linnapea
Kontakt:

Re: soojus

Postitus Postitas sirts » 25 Juul 2007 18:16

reilika, tõsta probleem üldkoosolekul üles. Võimalik, et küttesüsteem on tasakaalust väljas vms, kuid üldkoosolek pole jõudnud üksmeelele, mida majas esmajärjekorras vaja teha on.
Juhatuselt võib nõuda palju tahes, ka õigus võib sul olla, kuid kui üldkoosolek otsustab teha midagi muud, kui näiteks küttesüsteemide renoveerimine vms, siis pole ka juhatusel võimalik midagi teha. Enamasti teavad kõik ühistud, mida neil vaja teha on, kuid sageli jääb vajaka vaid ühestainsast asjast - pole raha. Kui ei olda nõus ka laenu võtma, siis jäävadki asjad tegemata.

Vasta