Hoone ilmselt ilma radikateta projekteeritud ei ole. Samas kütteprojekti ma viimati linnaarhiivist otsimas käies ei leidnud. Lähen neljapäeval uuesti üritama. Kasutusluba ehitisregistris näha polnud. Suunati sealt linnaarhiivi uurima. Kui käisin kinnistusraamatust plaanide kohta küsimas, siis imestas teenindaja ka ise, et oh imet, kuidas nii saab olla, et isegi plaane pole neil seal olemasvello12 kirjutas:Kui hoone ongi nii projekteeritud ja ka kasutusluba saadud, et koridoris ja keldris "külmhoone" siis on kõik OK ... millegipärast aga kahtlustan, et maja sellise ideega siiski pole.
Minu arvates ei ole tegu ühistu otsustada asjaga.. Alati võivad ju teised kaasomanikud kompenseerida tolle +7°C põrandatemperatuuri näiteks vastavate tehniliste lahendustega või siis ka kokkuleppega, et rahaliselt kompenseeritakse täiendav küttekulu (mõnele äkki meeldib jahe põrand ja ei soovi soojustust).

Ka minu arvates ei ole tegemist tavapärase majandamise küsimusega kuna mõju on olulisel määral ebaproportsionaalne korteriomanike suhtes ega kuulu muude tavapärase majandamistegevuste hulka.
Ma tahaks seda tehnilist lahendust näha, millega 7-kraadist põrandatemperatuuri kompenseeritaks. Antud juhul naabrid ilmselt mingite tehniliste lahendustega ka ei nõustuks kuna leiavad, et elektrikulu on iga korteriomaniku isiklik kulu. Mulle meeldib ka jahe põrand ja üldsegi mitte palju maksta, aga no kuramus.... mitte nii jahe.