Enne jõule üldkoosolekul siis jõudsime kokkuleppele.et olen nõus olema teiseks juhatuse liikmeks(kuna hetkel lapsehoolduspuhkusel) ja esimeest aitama maksude korjamisel.Nüüd uuel aastal tuli ta mu juurde jutuga,et ka tema hakkab millalgi see aasta kolima ja ma pean asja tervenisti enda peale võtma.Lubasin selle peale mõelda aga paari päeva pärast toodi mu postkasti juba maja elektriarve ja teenusarve.Kui läksin küsima,et kuidas ja miks, ulatas ta mulle põhikirja ja registrikande ja ühistu loomispaberid.Viimase koosoleku protokolli, mille koostasin mina oli ta ümber kirjutanud ja märkinud uuteks juhatuse liikmeteks minu ja naabri kellele kuulub kaks korterit siin majas,kuid kes ei ela ise ka siin.Ning kes ei käinud isegi viimasel koosolekul.Siis küsisin aastaaruandeid, et saada mingit ülevaadet ühistu tegemistest.Seepeale andis ta lahkelt kõik paberid mulle ja teatas, et tee siis ka 2009 aastaaruanne ise.Aga ma ei oe ju veel otsustanudki,kuid tundub,et mind ja seda teist naabrit on tema poolt juba juhatusse valitud.

Kas viin paberid lihtsalt tagasi ja teatan, et ei võta asja üle ja ongi kõik?Allkirju ju kusagil paberil pole.