Tallinna kodukal on teade, et Linn vahendab KÜ-sid EE-ga läbi rääkimistel taatlemata elektri-arvestite küsimuses.
Soovin uurida, kas kellelegi lugupeetud foorumlastest on mingeid elulisi kogemusi järgmiste probleemidega:
1. Mis laadi volitused Tallinna Linn siis võtaks endale, kui KÜ sihukese volitus-avalduse peaks tegema
2. Missugune oht võib EE poolt ähvardada KÜ-d, kui KÜ elektriarvesti on tõesti kogemata kombel ära taatlemata (teoreetiliselt - peaks elektriarvesti taatlemine olema ju EE mure)
3. Kas KÜ-l võiks olla mingi reaalne huvi saata Tallinna Linn oma volitusega EE-le kaela peale voolumõõtja taatlemist nõutama (lõpuks kargab EE KÜ-le selga, et " .... olete aga selle ja selle eeskirja/normi/dokumendi vastu eksinud ..." , ja siin on Teile trahv nii-ja-nii-suur, ja mine siis võitlema suure monopoliga)
Tallinna Linna avaldus-volitus elektriarvesti taatlemiseks
Moderaator:Heino
Re: Tallinna Linna avaldus-volitus elektriarvesti taatlemiseks
Aga miks te üldse kipute nõudma taatlemist? Kui te selle nõudega välja tulete, vahetab EE lihtsalt teie vana mõõtja uue vastu ja teie elektriarved kohe kasvavad, sest uued arvestid mõõdavad väiksemagi tarbimise, näiteks mobiili laadimise, millele vana üldse ei rfeageerigi..
Kontrolliks lülitage korteris kõik elektritarbijad välja ja lülitage sisse 25w pirn ja vaadake , mida teeb arvesti. Olen kindel, et seisab.
Kontrolliks lülitage korteris kõik elektritarbijad välja ja lülitage sisse 25w pirn ja vaadake , mida teeb arvesti. Olen kindel, et seisab.
Re: Tallinna Linna avaldus-volitus elektriarvesti taatlemiseks
>>> .... miks üldse kiputakse nõudma taatlemist ...
Nõus. Ja täpselt nii, et kas ikka KÜ-l endal oleks mingit väga suurt mõtet seda elektriarvesti taatlemise kisa teha. Pealegi - veel koos (administratiivselt) nii üli-suutliku partneriga, nagu seda Tallinna Linn säärase vaba-volituse kätte saamisel KÜ-lt kahtlemata oleks.
Sest - seda ma ju uuringi, et - mislaadi elulisi kogemusi on praegu olemas headel foormulastest kolleegidel selle meedia (vist oli - Pealtnägija) algatatud -ja Tallinna Linna poolt võimsalt edasi lansseeritud - volitus-avaldusega seotud probleemiga võiks olla.
Ettevõtmise väliselt üsna laia haaret arvestades - taevas ise teab, mida täpselt säärase vingeid volitusi andva ebamäärase avaldusega Tallinna Linn võib pärast ette võtta ...
Nõus. Ja täpselt nii, et kas ikka KÜ-l endal oleks mingit väga suurt mõtet seda elektriarvesti taatlemise kisa teha. Pealegi - veel koos (administratiivselt) nii üli-suutliku partneriga, nagu seda Tallinna Linn säärase vaba-volituse kätte saamisel KÜ-lt kahtlemata oleks.
Sest - seda ma ju uuringi, et - mislaadi elulisi kogemusi on praegu olemas headel foormulastest kolleegidel selle meedia (vist oli - Pealtnägija) algatatud -ja Tallinna Linna poolt võimsalt edasi lansseeritud - volitus-avaldusega seotud probleemiga võiks olla.
Ettevõtmise väliselt üsna laia haaret arvestades - taevas ise teab, mida täpselt säärase vingeid volitusi andva ebamäärase avaldusega Tallinna Linn võib pärast ette võtta ...