Vaarao sipelgad Mustamäel
Moderaator:Heino
-
- Üüriline
ONs paljudes majades Mustakal sipelgad?Asi selles,7 a.tagasi tehti tõrje aga nüüd on need sipelgad taas tagasi.Haldur väidab,et juhatus otsustas :igaüks tteeb tõrje oma korteris aga minuarust on see täielik jama.Siis jäängi tõrjuma neid ju.PEaks ju terves majas läbiviima tõrje.Kuidas toimida.
Ei ole spetsialist, kuid minu isiklik kogemus oli see, et aastaid võitlesid korteriomanikud omasoodu vaaraosipelgatega. Siis ükspäev külastasid meid ka prussakad. Sellegi poolest ei tahtnud omanikud üldist tõrjet.
Mina valasin oma korterisse palju Raid ja muud solki. Lahti sain nendest aga selliste valgete mürgikriitidega, mida sovjeti ajal müüdi. Kriidiga vedasin kodus piirjooned liistudele, pistikupesadele, vannituppa...jne
Nüüd on nad kadunud ja juba pikemat aega
Mina valasin oma korterisse palju Raid ja muud solki. Lahti sain nendest aga selliste valgete mürgikriitidega, mida sovjeti ajal müüdi. Kriidiga vedasin kodus piirjooned liistudele, pistikupesadele, vannituppa...jne
Nüüd on nad kadunud ja juba pikemat aega
Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)
Re: Vaarao sipelgad Mustamäel
Elan ka Mustamäel ja see on jube,kui palju korteris neid vaarao sipelgaid on!
Eriti sooja ilmaga...kui on külm siis neid nagu pole.Koera söögikauss mõnikord lausa kubiseb,ilmselt tulevad nad sinna kus toitu on...saiapuru,küpsis,suhkur,magusad joogid.Ei tea kuidas nendest küll vabaneda
Eriti sooja ilmaga...kui on külm siis neid nagu pole.Koera söögikauss mõnikord lausa kubiseb,ilmselt tulevad nad sinna kus toitu on...saiapuru,küpsis,suhkur,magusad joogid.Ei tea kuidas nendest küll vabaneda
Haldur väidab, et juhatus otsustas? Kas seda ei peaks siiski inimestelt küsima? Jätta see mure inimeste kaela on muidugi juhatusel mugavam. Inimesi on ka ju raske ühte nõusse saada, kuid kui seda korraga ei tehta, siis pole tulemust.
Huvitav, kui kallis see töö võiks tänapäeval olla?
Huvitav, kui kallis see töö võiks tänapäeval olla?
Viimati muutis sirts, 28 Mai 2008 16:13, muudetud 1 kord kokku.
Soovitan pöörduda OÜ Kahjurite Tõrje poole, saate kindlasti professionaalset ja 100 % tulemuslikku abi. Mina olen Viljandis tellinud neilt tõrjet neljas majas ja kõikjal on tulemus super. Panen siia ka nende andmed: 6218966; 5151613; www.kt.ee
Soovitan FENDONA mürki 2%profilaktikaks ja 4% probleemi olemasolul .Meil 2-hes 9.kordses aitas.
Võtsin just hinnapakkumise Kahjurite Tõrje Oü-st ja 90 korteriga majale oli ca 32 000 krooni.sirts kirjutas: Huvitav, kui kallis see töö võiks tänapäeval olla?
-
- Üüriline
Olime ka aastaid sipelgatega hädas ,kahjurite tõrjest öeldi ,et päris lahti saab nendest kui maja ära lammutada.Aasta tagasi ostsin apteegist puhats booraksi pulbrit 1 kg maksis nii 300 kr jagasin majaelanike vahel ära(24 korterit).Pulbrist teed siirupi või meega segu ja asetad sinna kus sipelgad kõige rohkem liiguvad.Soovitatav ka keldrisse.Igal juhul praegu ei kurda keegi ja pole ise ka ühtki liikumas näinud.