Ka insenöörid räägivad kütmise arvutustes kubatuurist, mitte pinnast ja seda lugenudki kuskilt artiklist, et küttekulude määramisel võetakse aluseks kubatuur. Igas korteris on kapid, seega jutt kappidest kipub natukene tähenärimise poole kiskuma. Küttekulude jaotamise alused saate reguleerida põhikirjas, kuid ma kardan, et sul jääb oma soovide läbisurumiseks häälest vajaka. Ei ole veel mina näinud, et keegi hääletaks endale suurtemate kulude määramise otsuse poolt. Pöördu spetsialisti poole arvamuse saamiseks, räägi mure ära, maksa raha ja ta teeb sulle vastavad arvutused ja koostab järeldused. Selleks pead sa oma rahakest kulutama hakkama ja veel kohtutee jalge alla võtma, kui ühistu üldkoosoleku otsus sulle ei meeldi. Samas oleks huvitav teada, kuidas kohus sinu ja ühistu argumente arvestab, kohtulugusid ma ei ole kohanud, kus nõutaks kubatuuri arvestamist küttekulude jaotamisel. Ilmselt läheb hagi riigikohtuni välja. Kui nii võtta, siis on 5 korruste elanikel õigus, kuid palju kõrguste vahe on?
http://www.jogioja.ee/ Endel Jõgioja on kohtus tunnustatud ekspert soojuse alal, võid temaga rääkida ja uurida, milline on tema seisukoht ning millised on sinu väljavaated kohtus võita. Kui oled uurinud, anna mulle ka teada, mida targemad inimesed rääkisid.