Ehitusfirma ähvardab - ei tunnista oma vigu
Moderaator:Heino
Ehitajad ähvardavad korteriühistut. Töö on ebakvaliteetselt tehtud, kokkuleppepele ei jõuta, öösel autod karjuvad, ähvardatakse telefonis, käiakse töö juures ähvardamas. Kas tõesti nii käibki, nende endi jutu järgi usaldusväärne firma. Teeb väga kehva tööd buumiaegsete hindadega. Ja ei tunnista oma vigu. Mida ette võtta?
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Re: Ehitusfirma ähvardab - ei tunnista oma vigu
Loe leping läbi ning rakenda leppetrahve ja loodame, et sul kogu raha pole makstud. Millest sa muidu järeldad, et ebakvaliteetselt? Kas see sinu arvamus või veel kellegi?
Mis firmaga siis tegu ka on?
Mis firmaga siis tegu ka on?
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Leping tehti tagantjärgi ja ehitusfirmale hetkel veel tagastamata. Firma nime avaldame kui normaalsele kokkuleppele ei jõua. Lepingut sai nõutud enne tööde algust, aga tulutult. Lihtsalt aeti ümmargust juttu ja lubati ning hiljem räägiti kõik must valgeks. Kurb aga tõsi. Alla 10 m2 plaatimist maksab üle 11 000 EEK, valitakse kõige odavamad klinkerplaadid 79 kr/m2 ja 7 mm paksusega ja odavaim vuugitäide mis ehitusfirma nühkides muutus kakaopruun heleroosaks, osaliselt valgeks(trepikoja esine kus on väga suur kasutus)
Muidugi vuukide värvi otsustas ehitaja ise, väites et poest oli soovitatud. Ehitaja vastus küsimusele kirjas -Vuuki ostes ei ole võimalik kohe aru saada, milliseks toon
hiljem kujuneb, ehk siis vuugitäidet ostes on kotil kirjas ainult
vuugitoon ning õige aimu saab sellest toonist alles siis, kui see on
plaatide vuukidesse paigaldatud ja kuivanud.
Halb üllatus, ehitusfirma ei tea millist vuugisegu ja plaate panna õue trepikoja ette kus on tihe kasutus ja välitingimused. Mõtlevad ainult kuidas odavate vahendite ja tööjõuga suurt kasumit teenida.
Tänase päeva seisuga ei ole kõike raha makstud.
Muidugi vuukide värvi otsustas ehitaja ise, väites et poest oli soovitatud. Ehitaja vastus küsimusele kirjas -Vuuki ostes ei ole võimalik kohe aru saada, milliseks toon
hiljem kujuneb, ehk siis vuugitäidet ostes on kotil kirjas ainult
vuugitoon ning õige aimu saab sellest toonist alles siis, kui see on
plaatide vuukidesse paigaldatud ja kuivanud.
Halb üllatus, ehitusfirma ei tea millist vuugisegu ja plaate panna õue trepikoja ette kus on tihe kasutus ja välitingimused. Mõtlevad ainult kuidas odavate vahendite ja tööjõuga suurt kasumit teenida.
Tänase päeva seisuga ei ole kõike raha makstud.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Ei ole küll ehitaja ega tea neid hindasid aga kaldun arvama, et 1200 krooni ruudust on küll palju. Oleneb muidugi ka aluspinnast. Järgmine kord kui tahate raha maha visata siis öelge mulle, ma tulen korjan ülesse. Plaadi vuugi värvi saab kohe teada ja jutt, et ta muudab kuivades värvi ei ole päris see. Ka ei panda välistingimustes heledat vuuki (see minu arvamus). Sellel ei ole lihtsalt mõtet. Ta määrdub nagunii kohe ära.
Aru ma ka ei saa, et kas selliste külmade ilmadega tehti plaatimis töid? Sellise ilmaga ei kuiva plaadisegu vaid külmub! Parandage mind, kui ma eksin!
Aga mis nüüd on teie mure siis? Kas ei ole rahul vuugi tooniga või odava plaadiga? Sellised asjad oleks võinud ju koheselt kokku leppida, enne paigaldust. Siin ikka ka teie poolne süü.
Seniks aga kui pole puudusi likvideeritud ja tööde üleandmis-vastuvõtmis akti koostatud, ei soovita ma raha maksta. Leping tuleks kindlasti aga sõlmida, kasvõi garantii jaoks.
Aru ma ka ei saa, et kas selliste külmade ilmadega tehti plaatimis töid? Sellise ilmaga ei kuiva plaadisegu vaid külmub! Parandage mind, kui ma eksin!
Aga mis nüüd on teie mure siis? Kas ei ole rahul vuugi tooniga või odava plaadiga? Sellised asjad oleks võinud ju koheselt kokku leppida, enne paigaldust. Siin ikka ka teie poolne süü.
Seniks aga kui pole puudusi likvideeritud ja tööde üleandmis-vastuvõtmis akti koostatud, ei soovita ma raha maksta. Leping tuleks kindlasti aga sõlmida, kasvõi garantii jaoks.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Ise ma muidugi üürnik ja tean et sellised asjad tuleb enne kõik kokku leppida. Lepiti kokku, et plaadid tulevad paigaldatud halli unikiviga ühte värvi...ja tumedad vuugid. Aga see ju suusõnaline...kahjuks. Ja muudkui veeretati ühe osaniku kaelast teise kraesse jne.
Miks ühistu võttis üldse töö firmalt, kes ei olnud nõus lepingut ENNE tööde alustamist sõlmima? Minu jaoks on see juba esimene ohumärk, et asi ei ole päris õige ning hiljem võib probleeme tekitada.
Pole lepingut, pole konkreetseid kohustusi ... ainult suusõnaline ning seegi täpselt selline, et mis tuju kellelgi on ja mis pähe tuleb (seni kuni ei suudeta faktidena ära tõestada). Nokk kinni - saba lahti.
Minu soovitus : jurist ning ametlik käik.
Pole lepingut, pole konkreetseid kohustusi ... ainult suusõnaline ning seegi täpselt selline, et mis tuju kellelgi on ja mis pähe tuleb (seni kuni ei suudeta faktidena ära tõestada). Nokk kinni - saba lahti.
Minu soovitus : jurist ning ametlik käik.