-

Tahad kurta oma head või halba saatust või on mingi muu probleem? Aga palun.

Moderaator:Heino

Vasta
hardiholpus
Üüriline
Üüriline
-

Postitus Postitas hardiholpus » 07 Nov 2013 23:49

-----
Viimati muutis hardiholpus, 19 Veebr 2017 04:15, muudetud 1 kord kokku.

tull6
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord

Re: Aruküla KÜ

Postitus Postitas tull6 » 12 Nov 2013 18:48

Mis see küsimus tähendab? Kas alevik on üks ühistu ja sellega peab kursis olema? Või ühe ühistuga, see ei ole raketiteadus!

Halict
Üüriline
Üüriline

Re: -

Postitus Postitas Halict » 05 Apr 2025 16:33

Kolisin kaks aastat tagasi Thbilisisse ja seisin sama dilemma ees. Pärast numbrite jooksmist ostsin alla 60 000 dollari eest 2-toalise korteri Digomis. Minu puhul oli omamine mõttekam. Eluase on Thbilisis https://worldestate.homes/et/georgia/tbilisi/housing/ endiselt palju soodsam kui sarnastes Euroopa pealinnades ja nõudlus üüride järele kasvab – tudengid, väljarändajad, digitaalsed nomaadid. Üürin aeg-ajalt oma lisatoa välja ja see katab peaaegu mu hüpoteegi. Inflatsioon ja tõusvad intressimäärad pole Gruusiat nii rängalt tabanud ning kinnisvaramaksud on minimaalsed. Lisaks on seda lihtne hiljem edasi müüa või välja rentida. Peamine on vältida liigselt turistlikke piirkondi, kus hinnad on üles tõstetud. Saburtalo, Didi Dighomi ja Ortachala pakuvad parimat tasakaalu. Kui plaanite jääda kasvõi osalise tööajaga, siis praegune ostmine tundub minu meelest siiski kindel samm.

Vasta