suitsetav naaber
Moderaator:Heino
elan esimesel, suitsetav naaber kolmandal ja kogu tema suits tungib minu tuppa.Seda siis läbi korruste olevast torudekapist. Suitsu hais on ikka nii tugev, et jääb mulje nagu oleksin ise just suitsu tõmmanud.Naaber vist ahel suitsetaja ja peres neid seal lausa kolm .Õelda vist pole mingit mõtet,teeb ju suitsu oma kodus, oma köögis.Kuidas oma pere selle kõige eest päästa ??? Aa ja ma tean ka alati mida ta söögiks valmistab
Re: suitsetav naaber
võibolla imelik soovitus,aga mina üritaksin selle kapi villa täis toppida.endal sai wc kanalisatsioonitoru kapp,aht villa täis topitud,sest see kohises hirmsalt
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Ega kahjuks jah siin pole muud võimalust pakkuda kui tõkestada füüsiliselt suitsuhaisu levikut.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Siin tuleb selgeks teha, kas suitsu hais tuleb torude šahtist või ventilatsiooni avast. Minul on torude šahtis kõik torud vahetatud ja šaht kinni pandud. Aga ventilatsiooni avad võivad küll 1 ja 3 korrusel kokku minna. Ei tea Teie maja lõõride konstruktsiooni. Meie majal on küll lõõride taga teine rida lõõre, mida pole kasutatud. Omal ajal, kui veel korstnapühkija käis, siis kui kuskil tõmmet ei olnud, siis soovitas auk teise ritta raiuda.
Oma majas ma tegin kõikide korterite lõõride asukohad selgeks ja märkisin plaanile.
Oma majas ma tegin kõikide korterite lõõride asukohad selgeks ja märkisin plaanile.
Soovitage siis mulle ka midagi.
Elan esimesel korrusel ja naabeki esimesel korrusel. Kevadest sügisehakuni puhub tuul alati merepoolt ja naaber (ehitusmehed) ka mere poolses osas. Sutsetavad nad köögiaknast välja ning suts tuleb kõik minu akendest sisse. Hoiaksin aknaid kinni, kuid suvel ei ole see mõeldav ja selge on see, et tuulutama korterit peab.
Olen nendega rääkinud, rääkinud ja rääkinud - EI MISKIT!
Mida teha?
Elan esimesel korrusel ja naabeki esimesel korrusel. Kevadest sügisehakuni puhub tuul alati merepoolt ja naaber (ehitusmehed) ka mere poolses osas. Sutsetavad nad köögiaknast välja ning suts tuleb kõik minu akendest sisse. Hoiaksin aknaid kinni, kuid suvel ei ole see mõeldav ja selge on see, et tuulutama korterit peab.
Olen nendega rääkinud, rääkinud ja rääkinud - EI MISKIT!
Mida teha?
Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)
-
- Revident
Ülemine naaber on paigaldanud õhupuhasti ja ühendanud ventilatsioonilõõri, suitsetades või süüa tehes lülitatakse ventilaator sisse ning naabri menüü ja tubakatooted ongi teie köögis. Mida teha ei oska öelda, sest olen ise sama asjaga hädas, ilmselt on abi kui paigaldada mingi analoogiline seade, aga proovinud pole.