suitsetav naaber

Teised probleemid

Moderaator:Heino

Vasta
pegasus
Üüriline
Üüriline
suitsetav naaber

Postitus Postitas pegasus » 22 Jaan 2008 13:09

elan esimesel, suitsetav naaber kolmandal ja kogu tema suits tungib minu tuppa.Seda siis läbi korruste olevast torudekapist. :cry: Suitsu hais on ikka nii tugev, et jääb mulje nagu oleksin ise just suitsu tõmmanud.Naaber vist ahel suitsetaja ja peres neid seal lausa kolm :( .Õelda vist pole mingit mõtet,teeb ju suitsu oma kodus, oma köögis.Kuidas oma pere selle kõige eest päästa ??? Aa ja ma tean ka alati mida ta söögiks valmistab :wink:

Kasutaja avatar
valdeku
Üüriline
Üüriline

Re: suitsetav naaber

Postitus Postitas valdeku » 22 Jaan 2008 13:53

võibolla imelik soovitus,aga mina üritaksin selle kapi villa täis toppida.endal sai wc kanalisatsioonitoru kapp,aht villa täis topitud,sest see kohises hirmsalt

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 4 korda
Kontakt:

Postitus Postitas Heino » 22 Jaan 2008 13:55

Ega kahjuks jah siin pole muud võimalust pakkuda kui tõkestada füüsiliselt suitsuhaisu levikut.

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte

Kasutaja avatar
valdeku
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas valdeku » 22 Jaan 2008 13:57

Mida küll siis teisel korrusel elav naaber tunneb?

majaka
Juhatuse liige
Juhatuse liige

Postitus Postitas majaka » 22 Jaan 2008 18:56

Siin tuleb selgeks teha, kas suitsu hais tuleb torude šahtist või ventilatsiooni avast. Minul on torude šahtis kõik torud vahetatud ja šaht kinni pandud. Aga ventilatsiooni avad võivad küll 1 ja 3 korrusel kokku minna. Ei tea Teie maja lõõride konstruktsiooni. Meie majal on küll lõõride taga teine rida lõõre, mida pole kasutatud. Omal ajal, kui veel korstnapühkija käis, siis kui kuskil tõmmet ei olnud, siis soovitas auk teise ritta raiuda.
Oma majas ma tegin kõikide korterite lõõride asukohad selgeks ja märkisin plaanile.

Valge
Linnapea
Linnapea

Postitus Postitas Valge » 22 Jaan 2008 19:30

Soovitage siis mulle ka midagi.
Elan esimesel korrusel ja naabeki esimesel korrusel. Kevadest sügisehakuni puhub tuul alati merepoolt ja naaber (ehitusmehed) ka mere poolses osas. Sutsetavad nad köögiaknast välja ning suts tuleb kõik minu akendest sisse. Hoiaksin aknaid kinni, kuid suvel ei ole see mõeldav ja selge on see, et tuulutama korterit peab.
Olen nendega rääkinud, rääkinud ja rääkinud - EI MISKIT!
Mida teha?

Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)

tähelepanelik
Revident
Revident

Postitus Postitas tähelepanelik » 22 Jaan 2008 20:27

Ülemine naaber on paigaldanud õhupuhasti ja ühendanud ventilatsioonilõõri, suitsetades või süüa tehes lülitatakse ventilaator sisse ning naabri menüü ja tubakatooted ongi teie köögis. Mida teha ei oska öelda, sest olen ise sama asjaga hädas, ilmselt on abi kui paigaldada mingi analoogiline seade, aga proovinud pole.

Vasta