Kiire...dok.vorm
Moderaator:Heino
Tere,
tahtsin küsida seda,et kas kellegil on kokkupuuteid sellise asjaga,et tahaks nagu oma korteris nt.raamatupidamisteenust pakkuda,kuid selgub et on vaja korteriühistu esimehelt nõusolekut või siis trepikoja inimestelt,kes elavad samas trepikojas,kus teenust pakkuma hakataks.Milline see avalduse vorm peaks olema ja kas kuskil näidist ka on?
Ette tänades vastanuid
tahtsin küsida seda,et kas kellegil on kokkupuuteid sellise asjaga,et tahaks nagu oma korteris nt.raamatupidamisteenust pakkuda,kuid selgub et on vaja korteriühistu esimehelt nõusolekut või siis trepikoja inimestelt,kes elavad samas trepikojas,kus teenust pakkuma hakataks.Milline see avalduse vorm peaks olema ja kas kuskil näidist ka on?
Ette tänades vastanuid
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Re: Kiire...dok.vorm
Täiesti vabas vormis võib ka ju olla: kellelt - kellele, mis asjus.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Küsin puhtast uudishimust, miks peaks ühistu esimees nõusoleku andma, kui sa omas korteris raamatupidamise teenust pakud?
Kas sul hakkavad korteris kunded käima?
Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)
Vaata sellepärast on vaja nõusolekut saada,et teisi häirima ei hakkaks,kui kliendid peaks vahel oma dok. või asju tooma kui midagi puudu on...et kaaselanikke ei häiriks,kes elavad ühes trepikojas... ja seda nõutakse nt. kui esitad kuhugi ÄP...ja nõuded on muide sellised kui tahad elumajas mingit teenust pakkuma hakata...Valge kirjutas:Küsin puhtast uudishimust, miks peaks ühistu esimees nõusoleku andma, kui sa omas korteris raamatupidamise teenust pakud?
Kas said sobiva vastuse?
Tänx.
Aga korja siis trepikojast allkirjad ja kokku ning esita esimehele.
Vabas vormis mida soovid teha. Hea oleks kui märgiksid ära mis kellast kellani ja kui tihti võivad sinu kunded kontorit külastada.
Aga korja siis trepikojast allkirjad ja kokku ning esita esimehele.
Vabas vormis mida soovid teha. Hea oleks kui märgiksid ära mis kellast kellani ja kui tihti võivad sinu kunded kontorit külastada.
No seda ma kuulen esimest korda, et peab küsima luba.Meie majas teeb juhatuse liige raamatupidamist,Pole tema küll kellegilt mingit luba küsinud.Siis ma tean veel kahte.Kelle see asi on , kes minu juurde tuleb.Minu KÜ raamatupidaja teeb oma 6 KÜ-le raamatupidamist.Mul on 5 KÜ hallata ja mul on erinevad raamatupidajad.Kõik teevad kodus seda tööd.Käin nende juures ja pole veel olnud probleemi.Absurdsus.
See on väga viisaks ja teisi arvestav lähenemine.
Kujuta ette kui keegi teeb oma korterist kontorit, kus iga päev ja igal kellaajal kuned käivad. Mida see sinu arvates kaasa toob?
1. Naabird
2. Korrashoid
3. Turvalisus
4 ...jne
Kujuta ette kui keegi teeb oma korterist kontorit, kus iga päev ja igal kellaajal kuned käivad. Mida see sinu arvates kaasa toob?
1. Naabird
2. Korrashoid
3. Turvalisus
4 ...jne
Üldiselt käib raamatupidamine enamasti arvutiga ja üle veebi tänapäeval, mis ei peaks kedagi häirima. Kundedega võid kohtuda ka väljaspool kontorit ja üldse... Viisakus sinu poolt onkena asi, kes sa tahad kõigiga arvestada. Enamasti on nii, et toimetad omas korteris vaikselt raamatupidamist teha ja keegi ei hakka õiendama. Kui lähed luba küsima, võidakse leida miljon põhjust, miks sa seda ei tohi teha. See on veidike pahupidi viisakus: inimene tohib oma korteris hommikul 6st õhtul 11ni raadio põhja keerata, puurida jne, kuid vaikselt äri ajada ei tohi.
Minul on ka n.-ö ühistu kontor omas korteris, lisaks olen ka Fie ja toimetan omi teisi asju. Pole kellegli tulnud pähe see mul ära keelata, kuigi seadusest lähtuvalt vist peaks olema jah kõigi korteriomanike nõusolek.
Minul on ka n.-ö ühistu kontor omas korteris, lisaks olen ka Fie ja toimetan omi teisi asju. Pole kellegli tulnud pähe see mul ära keelata, kuigi seadusest lähtuvalt vist peaks olema jah kõigi korteriomanike nõusolek.
Kui see Eestlane ei oleks nii kade teise Eestlase peale.
Lemmiktoit
Lemmiktoit