Korteriühistu Käsiraamat
Moderaator:Heino
Kas on artikleid võimalik lugeda internetist või peab ikka minema raamatukokku? Ehk oskab mõni soovitada.
Interneris ei ole mina käsiraamatud kohanud, kuid soovitan küsida Eesti Korteriühistute Liidust (seal ostin mina selle endale)
Sakala 23A,
tel. (+372) 6 275 740, fax (+372) 6 275 751
ekyl@ekyl.ee
Sakala 23A,
tel. (+372) 6 275 740, fax (+372) 6 275 751
ekyl@ekyl.ee
Re: Korteriühistu Käsiraamat
>>> ... kas saaks siit portaalist osta ...
No ikka huvitatud, kui odavamalt või väiksema ajakuluga või et asi on ikka väga vajalik vm.
No ikka huvitatud, kui odavamalt või väiksema ajakuluga või et asi on ikka väga vajalik vm.
Korteriühistu käsiraamatut, seda siniste kaantega, pole küll vist mõtet osta, sest paljud seal kirjutatud asjadest on aegunud(raamat välja antud 2004) Küsige raamatukogust ja tehke endale mõnedest asjadest koopiad, kui leiate, et seal midagi asjalikku on. Põhimõtteliselt kõik vajaliku leiate ka siit portaalist. Võin enda oma teile kinkida.
>>> .. seliseid asju siit osta ...
Ise arvasin, et paktutigi ju "sarnast laadi materjali" - selliseid asju - siit portaalist osta. St sain nii aru, et mitte vaid 1 konkreetset 2004 a seisuga trükist. Pakkumise eest, kui see oli mulle, tänan ette.
Ise arvasin, et paktutigi ju "sarnast laadi materjali" - selliseid asju - siit portaalist osta. St sain nii aru, et mitte vaid 1 konkreetset 2004 a seisuga trükist. Pakkumise eest, kui see oli mulle, tänan ette.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Täpsustan küsimust. Kas Teie, portaali liikmed, oleksite huvitatud kui vajaminevaid trükiseid saaks osta näiteks siit - e-poest?
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Tem, tahtsin öelda, et ka siit saad omale arvutisse tõmmata või välja printida palju vajalikku materjali.
Heinole ütleks, et korteriühistuid puudutava kirjanduse nimekiri võiks siin olla küll. Võimalikult koos viitega, kust seda või teist osta saab. Ei tea, kas ise just nende raamatute müügiga peaksid tegelema.
Heinole ütleks, et korteriühistuid puudutava kirjanduse nimekiri võiks siin olla küll. Võimalikult koos viitega, kust seda või teist osta saab. Ei tea, kas ise just nende raamatute müügiga peaksid tegelema.
Mulle meeldiks kui siit saaks ota ja kui veel koju ka toimetatakse
Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)
Kindlasti võiks olla loetelu kinnisvara ja KÜ-sid puudutava kirjandusega ja minu meelest on ka see müügi-kojutoomise idee vägagi arendamist väärt!