Eesti Korteriühistute Liit

Teised probleemid

Moderaator:Heino

Vasta

Kui suur on sinu usaldus EKÜL-i vastu?

0%
12
57%
30%
6
29%
50%
0
Pole hääli
80%
0
Pole hääli
100%
3
14%

Hääli kokku: 21

KristjanS
Üüriline
Üüriline
Eesti Korteriühistute Liit

Postitus Postitas KristjanS » 08 Dets 2009 18:26

Kas keegi teab, mis toimub Eesti Korteriühistute liidus? Juhatus, kes nimetati ametisse kuu-kaks tagasi, on nüüd maha võetud, kodulehel sisab teade, et kõik koosolekud ja muud planeeritud üritused on tühistatud. Vägisi hakkab tunduma, et tegemist on üksteisele ära panemisega ja liikmete huvidest ei huvitu keegi.
Kui kellelgi on rohkem infot, oleks hea seda teada.

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 4 korda
Kontakt:

Re: Eesti Korteriühistute liit

Postitus Postitas Heino » 08 Dets 2009 21:07

Mul konkreetne info puudub, kuid kaldun arvama, et valed inimesed pääsesid rahakoti kallale.

Vaata mida arvavad teised EKÜL-ist: http://www.korteriyhistuabi.com/blog/ka ... n-voi-kes/

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte

leammj
Haldur
Haldur

Re: Eesti Korteriühistute liit

Postitus Postitas leammj » 08 Dets 2009 22:03

Lugege kodulehte ekyl.ee. Seal on kõik kirjas, Meedia all. kurb , et võimul oli pahatahtlik isik.

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
Kontakt:

Re: Eesti Korteriühistute Liit

Postitus Postitas Heino » 10 Dets 2009 08:50

Kes nüüd juhtus nägema eilset Reporterit siis need said natukene targemaks.

Minul on igatahes jäänud selline mulje, et tegu on lihtsa ärimudeliga, kuidas vaeste ühistute pealt teenida miljoneid ja seda kõike teha seaduslikult. Kuna ka Reporteris öeldi, et eelarve on ca 9 miljonit krooni siis sellega on juba paljugi öeldud. Tekib aga küsimus, et kas sellise mainega MTÜ-l (mina pigem nimetaks seda OÜ) on ikka õigus jagada ja kordineerida Euroopa rahasid ning pakkuda juriidilist teenust kui nad ei saa iseendagagi hakkama.

Vaata mida arvavad teised EKÜL-st: http://www.korteriyhistuabi.com/blog/ka ... n-voi-kes/

Vaata videot siit: http://www.reporter.ee/2009/12/10/korte ... ingu-raha/

priit
Üüriline
Üüriline
Kontakt:

Postitus Postitas priit » 10 Dets 2009 17:59

Mina ei ole selle organisatsiooni kasulikkusele veel 10 aasta jooksul pihta saand...

Igal juhul ei ole mingit pointi olla selle MTÜ liige.

lasnakas
Haldur
Haldur

Postitus Postitas lasnakas » 11 Dets 2009 12:05

Kui suur on sinu usaldus EKÜL-i vastu?
Seal võiks olla ka vastusevariant: ei tunne EKÜL järele vajadust.

Huvitav, et me suures majas ei ole keegi isegi tõstatanud küsimust EKÜL liikmeks astumise kohta.

Mida liikmeksolek annaks peale liikmemaksuks tasutud rahakulu? Odavamad teenuste hinnad? Kokkuvõttes ei olegi odavamad.

toomas
Üüriline
Üüriline
Kontakt:

Postitus Postitas toomas » 13 Dets 2009 00:12

Jaadla ja tema "sõpruskond on lihtsalt töötud.Nüüd siis märatsevad.Hr A.Kala vastu on propagandistliku rünnaku mõte suunatud.Millega sa muidu sellist ülevõtmist õigustad? Jaadla tagandanud nõukogu hakkas rahakantimistele lihtsalt jälile jõudma.

Kasutaja avatar
ergon
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord

Postitus Postitas ergon » 13 Dets 2009 12:33

aastaid tagasi, kui sain ühistu juhiks, otsisin erineviad allikaid kust abi saada. Otseloomulikult pöördusin ekül poole läbi mingi veebivormi, kus lisaks ühistu andmetele küsin millist kasu saab KÜ eküliga liitumisest. Mõne kuu pärast sain ka vastuse arve näol kuna ma olevat nendega veebis liitunud. Peale sellist algust saatsin nad pikalt ja rohkem ma nendega ei suhelnud. Teate kuidas vastas ekül: nad üritasid KOLME aasta jooksul mulle selgeks teha, et ma ikka olevat liitunud ja ühistu peaks kolme aasta raha ära maksma. Kutsusid ka kokkusaamisele, et asju arutada. Vastasin konkreetselt, et aastsatega ei ole minu seisukohad muutunud ning kui ekülil on teine arusaam asjadest, siis palun pöördugu kohtusse. Peale seda rahuneti maha ja mind pole rohkem tülitatud.
Olen veendunud, et nende ainuke eesmärk oli ja on, saada ühistutelt ja toetusfonididest papp kätte, millet midagi reallselt vastu andmata. Mõttetu organistasioon!

rewa2
Revident
Revident

Postitus Postitas rewa2 » 13 Dets 2009 13:53

Tundub,et järgmiseks aastaks tuleb EKÜLiidust välja astuda, sest ainult liikmemaksu tasumise pärast seal olla, on mõtetu. :?

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas Heino » 14 Dets 2009 12:01

Targemad ühistu juhid on seda juba ammu teinud.

majaka
Juhatuse liige
Juhatuse liige

Postitus Postitas majaka » 14 Dets 2009 21:04

Ma olen ka väljaastumist mitu aastat plaaninud. Aga üks asi ei lase. See on organisatsioon, mis saab midagi meie seaduste muutmisel öelda. Mida, näiteks, suudavad siin foorumis osalejad mõjutada? Ainult kuulujutte edasi arendada.
Aga kui Urmas Mardi (EKYLi jurist) ei oleks omal ajal sekkunud, oleks nii mõnigi totrus seaduses sees.
Aga mis seal praegu toimub? Sellest saavad rääkida need, kes olid endise juhi Kala korraldatud liidupäeva delegaatide valimise koosolekul. Sellist Kala poolt korraldatud tsirkust ma ei oleks osanud oodata kõige viletsamas KÜs. Kus osa EKYLi liikmeid ei tahetud registreerida, nimetades neid külalisteks. Kus delegaatide vastuhäältest hoolimata püüti koosolekut juhtima panna oma mees jne. Naerda selle tsirkuse üle sai kõvasti.

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas Heino » 15 Dets 2009 08:21

Nojah. Mingi point su jutus on sees aga ega seaduse muutmine ei eelda EKÜL-i liikmeks olemist. Pigem peaksid nad seda omast initsiatiivist tegema, et võita korteriühistute poolehoidu.

Vasta