Soovita haldusfirmat

Tahad midagi, kedagi soovitada või mitte, postita siia.

Moderaator:Heino

Vasta
crisv
Üüriline
Üüriline
Kontakt:
Soovita haldusfirmat

Postitus Postitas crisv » 21 Juul 2008 11:28

Soovitage head haldusfirmat või kellega peaks hoiduma koostööst. Lugesin foorumis erinevaid teemasid, kuid otseselt haldusfirmadest ei leidnud. Ei ole praeguse haldusfirmaga (Olemar OÜ) kohe üldse rahul ning sooviks vahetada. Keda soovitate, kellega on teil häid kogemusi?

Valge
Linnapea
Linnapea

Re: Soovita haldusfirmat

Postitus Postitas Valge » 21 Juul 2008 12:48

Tallinnast soovitan - Linden Varahaldus OÜ
ei soovita - Talavik OÜ

Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)

tull6
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord

Postitus Postitas tull6 » 01 Nov 2008 08:44

Mina soovitan Hea Partner OÜ asukoht Tallinn

leammj
Haldur
Haldur

Postitus Postitas leammj » 02 Nov 2008 18:15

Miks üldse võtta haldama haldusfirmat. Parem koolitage ise ennast Või kui on naaber KÜ-s koolitatud korterelamuhaldur.Meie korterelamu rajoonis ei ole ühtegi haldusfirmat. Oleme rahul .Ei pea liigset raha kuhugi maksma.Majad on meil enamvähem korras. Avariiteenust ka meie majades ei ole.Kui aastas on mõned väljakutsed. Siiani oleme hakkama saanud

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 4 korda
Kontakt:

Postitus Postitas Heino » 02 Nov 2008 21:03

Aga mis sellisel juhul saaks kui vaja juhatust vahetada? Kas siis hakkate uuesti koolitusi otsima ja sellega tegelema?

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte

killu
Liige
Liige

Postitus Postitas killu » 02 Nov 2008 23:36

Isiklikult mulle tundub, et haldusfirmal on mõtet siis kui maja on tõesti väga suur, elanikud mugavad ja mitte vaesed. :P Sest üldjuhul otsitakse alati mooduseid, mismoodi ja mille arvelt kokku hoida. Nii, et ... kahe otsaga asi. Ega tegelikult see KÜ asjaajamisega kurssi viimine polegi nii keeruline ja koolitusi on kah piisavalt. Kui n.n. haldur on oma majast, siis on suhtlemine palju ladusam kui kaugelasuva haldusfirmaga telefoni teel asjade arutamine.

Aga mine tea, võibolla arvan valesti. :oops:

leammj
Haldur
Haldur

Postitus Postitas leammj » 03 Nov 2008 21:35

Viimases Elamus ju reklaamiti Minu Vara.Mis varsti ühineb teise firmaga. miks seda seal reklaamiti on arusaamatu. Sellepärast , et mitte kasutada haldusfirmade teenust ongi need koolitused.- Ma usun , et EKÜL koolitused on täiesti tasemel. Olen läbinud mõlemad nii EKHHL kui ka EKÜL. koolituse. EKÜL teeb neid kui praktikutele. Mida läheb vaja juhatuse liikmel oma tööks

doris
Juhatuse liige
Juhatuse liige

Postitus Postitas doris » 04 Nov 2008 12:30

Minu arvates ei puutu maja suurus asjasse, kui siis niipalju, et raha liigub rohkem ja parem on maksta juhatusele/haldusfirmale. Probleemid on majas samad. Küsimus on selles, kas leidub majas inimest kel on aega/tahab sellega tegeleda ja väikese maja valikuvõimalused on suht nadid. No ei ole aega.
Ja naabermaja juhataja/haldur võib olla majast sama vähe huvitatud kui haldusfirma. Tean Kü-si, kes ostavad teenust haldusfirmalt ja neil endil puudub pangakonto, kõik koos ühel firma poolt avatud kontol, no mis kontrollist siin saab rääkida.
Ei soovita võtta haldusfirmalt heakorra teenust, see on nii kallis, et hakka või ise selle raha eest tegema. Olen ise võtnud hinnapakkumisi ja firmad on tulnud ise pakkuma. No on selliseid, et õue kassid lagistavad kah naerda, näit. vanades nõuka aja trepikodades põrandate süvapesu ja vahatamine jne. Nad arvavad, et kolmel hommikul mõne tunni eest peab majahoidja saama miinimumpalka, + muud firmale makstavad tulud.
Kõige kurioossem oli: sisekoristus kaks korda nädalas 13 000 kuus (neli korrust, kolm trepikoda, trepikoja põrandapind 22 m2 + trepid).
Soovitan heakorraga ise hakkama saada (panin kuulutuse ja järjekord oli ukse taga) ja haldus/hooldus võtta mõnelt haldusfirmalt eeldusel, et majas on keegi, kes kõigel hoiab silma peal, teeb pangaülekandeid ja kontrollib firma poolt esitatavaid arveid.

crisv
Üüriline
Üüriline
Kontakt:

Postitus Postitas crisv » 04 Nov 2008 13:35

Aitäh kõigile teema arenduse eest. Kuna majas ei ole absoluutselt ühtmeelt, siis on lihtsam kasutada haldusfirma teenuseid, mis paraku jah on tunduvalt kallimad kui ise tehes. Olen sattunud nö haldusfirma musta nimekirja, sest pidevalt saadan meile kehvasti tehtud töödest. Maja nõukogult sain ka vihje, et mis mul viga on et millegagi rahul ei ole.
Seega mõtlesin, et ehk aitab asja paremaks teha kui vahetada haldusfirmat, sest üksi ma KÜd vedada ei suudaks.

leammj
Haldur
Haldur

Postitus Postitas leammj » 04 Nov 2008 23:18

Aga pöördu EKÜL poole võiboll pakkuvad sulle Korterelamuhaldurit.Kes aitab sind. Neid vist on nüüd liidul üle 40-ne.Aitavad sull KÜ-d majandada.

gerda123
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas gerda123 » 28 Dets 2008 01:46

Soovitage haldusfirmat Pärnus.

leammj
Haldur
Haldur

Postitus Postitas leammj » 28 Dets 2008 12:31

lugesin siin Olemar OÜ artiklit.Kus haldusfirmad hakkavad tõstma hindu
Valitsuse plaan tõsta paljude kaupade käibemaksu kergitab ka hooldusfirmade teenuste hindu, paljud korteriühistud peavad leppima 18protsendilise hinnatõusuga või ise kojamehetöid tegema hakkama.

Vastavalt kehtivale seadusele on eluruumide hooldusteenused praegu käibemaksuvabad, ent olukord muutub peagi, teatas Tallinna linnavalitsuse häälekandja ajaleht Pealinn.

Haldusfirma OÜ Olemar haldusjuhi Tarmo Putke sõnul on Tallinnas suur hulk ettevõtetelt hooldust ostvaid korteriühistuid ja ühisusi. “Keskmiselt 50- ruutmeetrine korter maksab praegu teenuste eest 250-300 krooni kuus,” seletas Putk.

“Kuumakse tõuseks nüüd aga 295-354 kroonini. Esialgu võib tunduda, et seda ei olegi nii palju, kuid vaadates ka teiste eluasemekulude, nagu küte, vesi ja elekter hinnatõuse, on rahaline kaotus märgatav.”

Aga pöördu Pärnu EKÜL poole.Ehk nad oskavad teile soovitada. Seal väga tore juhtus

ST666
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas ST666 » 01 Dets 2009 23:01

Kas keegi OÜ Strantumist kah midagi teab?

majaka
Juhatuse liige
Juhatuse liige

Postitus Postitas majaka » 02 Dets 2009 22:01

Aga võib ju ka tegevdirektor olla. Vaadake mõnd lähedal asuvat korralikku maja ja rääkige tema tegevjuhiga. Mina vedasin ka naabermaja seni, kuni üks maja elanik tahtis ise juhiks alata.

tull6
Haldur
Haldur

Postitus Postitas tull6 » 02 Dets 2009 22:20

ST666 kirjutas:Kas keegi OÜ Strantumist kah midagi teab?
Väheke tean!

djgroove
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas djgroove » 10 Sept 2011 13:12

Soovitage haldusfimat, maja asub Keilas

tull6
Haldur
Haldur