Soovitage notarit Tartus
Moderaator:Heino
-
- Üüriline
Tere,
palun soovitage notarit Tartus,kes oleks hea ja asjalik KÜ asjades( eelkõige üürivõlgade sissenõudmine)
aitähh.
Päikest.
palun soovitage notarit Tartus,kes oleks hea ja asjalik KÜ asjades( eelkõige üürivõlgade sissenõudmine)
aitähh.
Päikest.
Ja nii ongi!
Re: Soovitage notarit Tartus
Mis ajast tegelevad notarid võlgade sissenõudmisega?
LIhtsalt hea inimene
-
- Üüriline
no asi vaja ju kohtusse anda-kaua inimesed elavad lahedalt et las minna ma ei maksa
Ja nii ongi!
Aga miks sa ei kasuta e-toimiku kaudu kiirmenetlust? See pole üldse keeruline muuseas ja kiire kah. Ja kui sealt teated asjaosaliseni jõuavad, siis täituritasude hirmus vähegi mõtlemisvõimeline hakkab summasid juba suht kiirelt liigutama.
Notariaadiseadushyllumeelne kirjutas:no asi vaja ju kohtusse anda-kaua inimesed elavad lahedalt et las minna ma ei maksa
§ 29. Notari ametitoimingud
(3) Notari ametitoimingud on:
1) tõestamistoiming tõestamisseaduse alusel, välja arvatud käesoleva seaduse § 32 lõikes 3 nimetatud tõestamistoimingud;
2) pärimismenetluse läbiviimine pärimisseaduse ja tõestamisseaduse alusel;
3) volikirja kehtetuks kuulutamine tõestamisseaduse alusel;
4) tunnistuse (apostille’) väljaandmine välisriigi avaliku dokumendi legaliseerimise nõude tühistamise konventsiooniga ühinemise seaduse alusel;
5) lepitajast advokaadi või teise notari vahendusel sõlmitud kokkuleppe täidetavaks tunnistamine lepitusmenetlust reguleeriva seaduse alusel;
6) juriidilise isiku taotlusel tema majandusaasta aruande edastamine registrit pidavale kohtule äriseadustiku § 67 lõike 4 punkti 1 alusel kehtestatud korras;
7) abielu sõlmimise ja lahutamise kinnitamine ning abielukande ja abielulahutuse kande koostamine perekonnaseaduse ja perekonnaseisutoimingute seaduse alusel;
8 ) nõukogu määruse (EÜ) nr 44/2001 kohtualluvuse ja kohtuotsuste täitmise kohta tsiviil- ja kaubandusasjades (EÜT L 12, 16.01.2001, lk 1–23) artikli 57 lõike 4 teise lause ja lisa VI alusel tunnistuse väljaandmine Eestis täitmisele kuuluva notariaaldokumendi koostamise kohta;
9) raha, väärtpaberite ning dokumentide hoiule võtmine;
10) kinnistusregistriosaga ja kinnistustoimikuga tutvumise võimaldamine.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Hea hyllumeelne! Aga äkki pole omanik arveid saanudki?!
Mina soovitaks alustada meeldetuletuskirjadest, kus anda näiteks paarinädalane tähtaeg. Äkki on nõus omanik maksegraafikuga vms.?
Edasi käituks jah kiirmenetlusega ja kui see ka ei mõju, siis annaks kohtutäiturile üle.
Mina soovitaks alustada meeldetuletuskirjadest, kus anda näiteks paarinädalane tähtaeg. Äkki on nõus omanik maksegraafikuga vms.?
Edasi käituks jah kiirmenetlusega ja kui see ka ei mõju, siis annaks kohtutäiturile üle.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte