Kuvera Grupp

Tahad midagi, kedagi soovitada või mitte, postita siia.

Moderaator:Heino

Vasta
uudishimulik
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas uudishimulik » 18 Veebr 2007 21:19

:( tahan hoiatada Kuvera Grupp oü eest,vahendab metalluksi.Puudub igasugune arusaamine korralikust dokumentatsioonist,ei pakuta kirjalikku hinnapakkumist,lepingust ei tasu üldse unistadagi.Esimesel kohtumisel lubatakse kõike seda,mida soovib tellija .Suhtlemine toimub ainult vene keeles ja psühhoterroriga.Mul on veidi häbi,et temaga tegemist tegin,sellepärast ka üldsõnaline ülevaade.Jääb enda juures arusaamatuks see,tead,et nii ei tohi teha aga ikka teed.

elly
Liige
Liige

Postitus Postitas elly » 19 Veebr 2007 10:21

milleks siis tellida, kui pole lepingut ega muud dokumentatsiooni käes?
Kas kvaliteedi poolest on uksed vigased? Kui sulle ei meeldinud vene keeles suhelda, miks siis suhtlesid?
Praegu on nii palju erinevaid ustevalmistajaid, et on tõesti arusaamatu, miks sa hakkasid just sellise firmaga koostäätamist.

doris
Juhatuse liige
Juhatuse liige

Postitus Postitas doris » 19 Veebr 2007 12:26

Ma arvan, et vene keel on küll see kõige ebaolulisem asi. Enamik ehitusfirmasi on venekeelsed ja minu nõrka keeleoskust arvestades ei ole mul mingeid pretensioone nende suhtes. Kõik jutud oleme saanud ära räägitud. Enamik saab eesti keelesta aru ja sega - keele abil saab kõik selgeks. Reeglina on vanemad vene mehed asjalikumad, kui noored eesti (ka vene) "projektijuhid".
Iseasi on muidugi dokumentatsioon???? Aga ma ei süüdistaks firmat, ikka püütakse mustalt teha ja nii vähe kui võimalik, kui näevad, et tellijaga saab mängida.
Hea, et sa aru said, et valesti tegid. Pole viga, enam sinuga seda ei juhtu, see on läbitud etapp. Edu sulle!

Valge
Linnapea
Linnapea

Postitus Postitas Valge » 19 Veebr 2007 18:42

Mis te "tümitate" sõnumi toojat. Kui uudishimulik´ul midagi äelda oli ja seda ka teistega jagada, siis on see igati teretulnud.

See kas uudishimulik vea tegi ei ole küsimus, küsimus on halvas teenuse pakkujas. Fakt on see, et fima, kes pakub teenust, peab oskama eesti keelt + tal peavad olema ka vastavad dokumendid esitada (pakkumine, leping, arve, tääde üleandmise akt).

Teenuse saaja otsustab selle järgi kas teenust võtta või mitte.

Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)

Vasta