ehitajaga kohtusse

Ehitust, renoveermist, remonti ja avariitöid puudutavad teemad

Moderaator:Heino

Vasta
Immu
Üüriline
Üüriline
ehitajaga kohtusse

Postitus Postitas Immu » 13 Juul 2007 15:12

Ma arvan et pole ainus KÜ, kes peab hakkama minema kõndinud ehitajaga kohut käima. Kas ja kuidas on võimalik saada teavet, kuidas ning millest alustada? Kas minna juristi juurde või kohe hakata hagi kirjutama või otsida mõni pankrotihaldur, kellele omad nõuded esitada. Oleme siin konsulteerinud ka teiste sama ehitajaga hädas olevate KÜ-dega, kuid keegi siiani pole tegevusi alustanud. Ja kui palju see kõik võiks KÜ-le maksma minna, sest ega teatavasti KÜ-l taolisi varasid (loe rahasid) ju ei ole, millega jõuaks kinni maksta kõik vajalikud konsultatsioonid jms.
Palun kas siit lehe kaudu on võimalik saada taolist abi?

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 4 korda
Kontakt:

Re: ehitajaga kohtusse

Postitus Postitas Heino » 15 Juul 2007 08:57

Mina soovitaks juristi. Äkki majas on mõni omanik/elanik vastavate pädevustega?

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte

KESSU
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas KESSU » 16 Juul 2007 15:21

Ole kena teavita meile ka,millise firmaga on tegu.

Rain
Liige
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rain » 20 Juul 2007 22:26

Eelnevalt peaks üritama välja selgitada kas firma veel tegutseb ja kas tal mingit vara on. Võimalusel peaks üritama saama firma oma võlgnevust tunnistama. Kui on leping, siis piisab algatuseks ka sellest.

Kui ise ei suuda kohtumenetlust algatada (kohtusse pöördumisega kaasnevad samuti kulud), siis oleks soovitav pöörduda mõne inkassofirma poole. Seda küll viimases hädas, kuna inkassofirmad soovivad päris suure osa võimalikust nõudest enda teenustasuks saada.

www.korteriyhistu.net - muuda ühistu tegevus läbipaistvaks! Alusta juba täna, tasuta.

sirts
Linnapea
Linnapea
Kontakt:

Postitus Postitas sirts » 21 Juul 2007 10:43

Pöörduge korteriühistute liidu juristide poole. Neil on rikkalikud kogemused. Esiemse nõuande saate sealt.

leammj
Haldur
Haldur

Postitus Postitas leammj » 23 Juul 2007 18:16

Pöörduge kindlasti Korteriühistuteliidu poole .seal neil pidevalt mingid kohtuprotsessid käimas.Ma mõtlen väga palju aitavad KÜ-sid,Nii, et sinna tuleb pöörduda Sakala 23A.Ja ka teisi KÜ-si tuleks teavitada halvadest firmadest. Sest kui meie ise ei teavita nendest siis kus mujalt tuleb see info-halvad firmad.Ega ka kui teete lepinguid siis on ka muide Hansapank alati valmis teid abistama, nende vormistamisel.Ka Kürteriühistuteliidu juristid aitavad teil nende vormistamisel.Julgemalt kasutage EKÜL-abi.Nad ongi selleks , et meid aidata. Ja kui olete veel liidu liige siis on ka 30 % hinnaalandust kogu infost.Olen liige ja olen igati rahul.Soovin edu teil võita see protsess.

Vasta