Pudenevate rõdubarjääride konserveerimine.
Moderaator:Heino
Lugu siis selline, et oleme sunnitud tegema kiire profülaktilise töö murenevate paneeliservade ja pudeneva vuugitäitematerjali küsimuses. Perspektiivis (paari aasta) on renoveerimine. Kuid niikaua pole asjaga võimalik oodata, sest 9 kordse maja rõduäärtelt pudenevad betoonitükid kujutavad endast ohtu. Tuleb lasta pudenemisohus betoon eemaldada, armatuuri roostetamine peatada ja niiskuse juurdepääs tõkestada.
Nüüd siis küsimus targematele ja kogenenumatele - kas peaksin kellegi palkama omanikujärelevalvet tegema?
Iseenesest pole tegu ju ehitamisega küll aga huvitab mind tehtava töö tehnoloogia õige järgimine ja kvaliteet
Nüüd siis küsimus targematele ja kogenenumatele - kas peaksin kellegi palkama omanikujärelevalvet tegema?
Iseenesest pole tegu ju ehitamisega küll aga huvitab mind tehtava töö tehnoloogia õige järgimine ja kvaliteet
- Manused
-
- dsc07471.jpg (40.5KiB)Vaadatud 4368 korda
Re: Pudenevate rõdubarjääride konserveerimine.
Värvikeskuses on müügil:
HAMMERITE METALLIKAITSEVÄRV
Metallikaitsevärv
Võib kanda otse roostes pinnale
Üldjuhul ei nõua krundi ja alusvärvi kasutamist
Tagab pikaajalise kaitse rooste vastu
Kiiresti kuivav
Olen ostnud aerosooliga variandi, siis saab survega lasta, kuhu pintsliga ei ulata.
Omanikujärelvalve on ikka parem kui seda teevad juhatuse liikmed. Elu on näidanud, et tuleb jälgida materjalide hoidmist, tükivad ära kaduma!!
HAMMERITE METALLIKAITSEVÄRV
Metallikaitsevärv
Võib kanda otse roostes pinnale
Üldjuhul ei nõua krundi ja alusvärvi kasutamist
Tagab pikaajalise kaitse rooste vastu
Kiiresti kuivav
Olen ostnud aerosooliga variandi, siis saab survega lasta, kuhu pintsliga ei ulata.
Omanikujärelvalve on ikka parem kui seda teevad juhatuse liikmed. Elu on näidanud, et tuleb jälgida materjalide hoidmist, tükivad ära kaduma!!
Re: Pudenevate rõdubarjääride konserveerimine.
Omanikujärelevalvet võiks teostada ikka need kellel on vastav haridus. Näiteks mina kasutan selleks professionaale, mitte ei jää oma talupojamõistust usaldama.