Kuidas on teile avariitööde lahendamine organiseeritud?
Moderaator:Heino
Selline küsimus: kuidas on teie ühistutes korraldatud selline asi kui majas juhtub midagi erakorralist (näiteks veeuputus seoses veetoru katki minemisega) kes remondib või likvideerib esmase ohu ja kas talle on määratud ka mingi tasu tehtud töö eest?
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Re: Kuidas on teile avariitööde lahendamine organiseeritud?
Kraani võib ka tasuta kinnni keerata - siiski teie kõigi ühine vara ja raha. Edasine on nagunii juba spetsialistide pärusmaa, et ehk kui teil enda majas ei ole santehnikut, siis tuleb nagunii mõni ettevõte appi võtta.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Mina ostan sisse nö hooldusteenust, sest igakuiselt vajavad puhastamist tarbeveesüsteemis olevad filtrid ja mudakogujad. Nemad reageerivad ka avariiväljakutsetele ja on kokkulepitud reageerimisaeg ja tasu. Mis kasu on minust kui ma kodust 200 km kaugusel olen. Saan hakata otsime inimest või firmat, kes vee kinni keeraks ja organiseerima kuidas ta majja sisse saaks.
Tere
Nagu ka vanasõna ütleb " Parem karta kui kahetseda "
Inimesed ei taha pahatihti endale püsihooldust tellida, kuna leiavad, et hoiavad raha kokku.
Kahjuks on aga meie enamustest kortermajadest renoveerimatta ning sealt järeldades, et tehnosüsteemid ka ca. 50 aastat vanad.
Olegem ausa, need peavadki katki minema.
Kui aga õnnetus juhtub, on kahju suurem kui makstud püsihooldus ja avariiteenus.
Aga kedagi sundida ei saa, inimeste vaba valik.
Nagu ka vanasõna ütleb " Parem karta kui kahetseda "
Inimesed ei taha pahatihti endale püsihooldust tellida, kuna leiavad, et hoiavad raha kokku.
Kahjuks on aga meie enamustest kortermajadest renoveerimatta ning sealt järeldades, et tehnosüsteemid ka ca. 50 aastat vanad.
Olegem ausa, need peavadki katki minema.
Kui aga õnnetus juhtub, on kahju suurem kui makstud püsihooldus ja avariiteenus.
Aga kedagi sundida ei saa, inimeste vaba valik.
Tel: 56716814
Info@vesi24.eu
Info@vesi24.eu