Vannitoa ümberehitus K/Ü-s
Moderaator:Heino
Tere.
Kas vannitoa ümberehitusel tuleb esitada K/Ü-le avaldus teostatavate tööde kohta ja saada ka nõusolek.
Kas vannitoa ümberehitusel tuleb esitada K/Ü-le avaldus teostatavate tööde kohta ja saada ka nõusolek.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Re: Vannitoa ümberehitus K/Ü-s
Kui sa kandvaid seinu ei muuda siis ei pea mingit luba taotlema.
Küll aga võid hoiatada naabreid, et natukene võib lõhkumist olla.
Küll aga võid hoiatada naabreid, et natukene võib lõhkumist olla.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Kui soovid torusi ümber paigutada, veemõõtjaid eemaldada pead kohe kindlasti kooskõlastama. Mina KÜ juhatust teavitaksin, kuna mine tea, mis remondi käigus võib välja tulla, kanalisatsiooni püstak hakkab jooksma. MA ei tea, kui vana majaga on tegu, mida vanem, seda suuremad üllatused.
www.ekomliit.ee
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
KÜ - palju toredaid inimesi!
Vox populi vox Dei
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
KÜ - palju toredaid inimesi!
Vox populi vox Dei
Kas KOV ei pea mingeid pabereid ajama - näiteks võtma projekteerimis tingimused ja siis edasi ehitusloa jne.
Mul tekkis teema jätkuks veel mõni küsimus.
Ka plaanis üsna põhjalik ümberehitus.
Kandvaid seinu ei muuda, küll aga on olemasolevad gaasitorud risti-rästi ning jäävad planeeritavale avausele mittekandvas vaheseinas ette. Gaasi peaks saama eraldi välja lülitada ning võin torud endale meelepärasemalt (mõistlikkuse piires) ümber paigaldada?
Samuti vaja veetorude asukohta pisut muuta, jms.
Kuidas on siis loaga juhatuselt ning kas nad väljastavad mulle mingi loa või annavad lihtsalt kooskõlastuse? Mis ma infot ma juhatusele üldse andma peaks?
Teiselt poolt oli juttu ka projekteerimistingimustest ja kohaliku omavalitsuse loast. Kas selle võtab korteri omanik või KÜ omaniku taotlusel?
Ka plaanis üsna põhjalik ümberehitus.
Kandvaid seinu ei muuda, küll aga on olemasolevad gaasitorud risti-rästi ning jäävad planeeritavale avausele mittekandvas vaheseinas ette. Gaasi peaks saama eraldi välja lülitada ning võin torud endale meelepärasemalt (mõistlikkuse piires) ümber paigaldada?
Samuti vaja veetorude asukohta pisut muuta, jms.
Kuidas on siis loaga juhatuselt ning kas nad väljastavad mulle mingi loa või annavad lihtsalt kooskõlastuse? Mis ma infot ma juhatusele üldse andma peaks?
Teiselt poolt oli juttu ka projekteerimistingimustest ja kohaliku omavalitsuse loast. Kas selle võtab korteri omanik või KÜ omaniku taotlusel?