Infostendid trepikodadesse?

Ehitust, renoveermist, remonti ja avariitöid puudutavad teemad

Moderaator:Heino

Vasta
andri
Üüriline
Üüriline
Infostendid trepikodadesse?

Postitus Postitas andri » 20 Juul 2006 16:01

Pole küll otseselt ehitus, aga mujale see teema ei sobinud üldse.

Soov on paigaldada trepikodadesse vanade amortiseerunud infostendide asemel uued. Peaksid olema sellised, millel üks pool klaasiga kaetud (et keegi ei saaks dokumente omavoliliselt maha võtta) ja teine ilma klaasita, et elanikud saaksid ise oma soovide järgi sinna midagi üles panna.

Stendi põhi võiks olla näiteks korgist, et sinna oleks mugav väikeste nõelknopkadega pabereid kinnitada.

Kas kellelgi on kogemust? Kust selliseid stende saab? Olen näinud neid Mustamäe majades, kuid nende Kõ juhatuste poolde päärdumine võiks pigem minu viimane otsitegevus olla - ehk saab siit foorumist kiiremini abi!?

draakon
Üüriline
Üüriline
Kontakt:

Postitus Postitas draakon » 21 Juul 2006 01:39

Ka meil oleks niisuguseid stende vaja, kuid mina ka ei kujuta ette, kust neid võiks saada, kõige lihtsam on vist ise meisterdada, või kusagil puutääkojas lasta teha.

sirts
Linnapea
Linnapea
Kontakt:

Postitus Postitas sirts » 21 Juul 2006 13:33

Aga ehk tuleks ikka otse nende ühistute poole päärduda, kellel te selliseid stende olete näinud. Meil on küll trepikojas üleval tavalised kordist tahvlid ilma klaasita, sest meil püsib kõik kenasti üleval. Aga klaasiga selline lukustatav oleks lihtsalt korrektsem.

Vasta