kuhu jääb märge korteri planeeringu muutmisest?
Moderaator:Heino
kas ma saan kusagilt järgi vaadata, kas korteris on amelikult planeeringut muudetud näiteks kandvad seinad maha võetud? kas sellised muudatused on kirjas nt kinnistusregistris? nt abikaasal oli X-tees kirjas, et ta kunagi taodelnud kohalikult omavalitsuselt seina mahavõtmist. Aga mina ju teiste inimeste x-teesse ei pääse, nii et soovikski teada, kas kuskilt on võimalik seda näha? ette tänades
Huvitav küsimus. Kui pole luba taotletud, siis ilmselt pole märki kusagil. Kui tegu on tüüpkorteriga, siis tuleb vaadata maja projekti, võrrelda eelmist ja praegust seisukorda. Kui sein on maha võetud loaga, siis peaks korteriomanikul olema mingi projekt. Enamasti on need seinad maha võetud loata ja omavoliliselt.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Just nüüd kui tahtsin vaadata on ehr-i koduleht "maas". Aga üleüldiselt on nii, et kui oled näiteks enda maja ülesse leidnud siis võtad "dokumendid" ja seal ongi. Mina oma maja puhul näiteks näen taotlusi pääningukorruse väljaehitamiseks: kes taotle, kes projekteerib ja ehitab jne..
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
link on www.ehr.ee
yritasin ka vaadata ja leidsin maja üles ja dokumentides näitab küll mingit kolme dokumenti, aga kui sinna klikkan,siis nõuab registreerimist,et dokumenti näha....aga seda ma küll ei leidnud, et kus ma end registreerida saan
yritasin ka vaadata ja leidsin maja üles ja dokumentides näitab küll mingit kolme dokumenti, aga kui sinna klikkan,siis nõuab registreerimist,et dokumenti näha....aga seda ma küll ei leidnud, et kus ma end registreerida saan