Renoveeritud 18-krt 3-korruselised KÜ-d - jagage kogemust

Ehitust, renoveermist, remonti ja avariitöid puudutavad teemad

Moderaator:Heino

Vasta
kyrooste
Üüriline
Üüriline
Renoveeritud 18-krt 3-korruselised KÜ-d - jagage kogemust

Postitus Postitas kyrooste » 12 Veebr 2012 17:05

Tere! Oleme ise ka selline väike ühistu, valmistamas ette tervikrenoveerimist. Kellel on kogemusi jagage: mis täpselt tehti, palju maksma läks, kas ehitaja oli asjalik, mida lepingutes jälgiga? Soovitage ka ehitajaid Lõuna-Eesti regioonis: fassaad, sokkel, küttesüsteem, ventilatsioon. KÜ ise asub Põlvamaal.

lasnakas
Haldur
Haldur
On tänatud: 4 korda

Re: Renoveeritud 18-krt 3-korruselised KÜ-d - jagage kogemu

Postitus Postitas lasnakas » 13 Veebr 2012 07:53

KREDEXI lehel on excelis kõigi KÜ-de nimekirjad, kelledele on kui palju toetust eraldatud. Põlva kandis ei kellelegi. Neid kogemuste jagajaid saab olla häbematult vähe, kuna ilmselt see ettevõtmine on üsna ränk. Toetus 35% on Lõuna-Eesti kandis eraldatud äärmiselt vähestele KÜ-dele, nende ülelugemiseks piisab kahe käe sõrmedest!
Rekonstrueerimise toetuse eraldamise otsuse saanud korterelamud http://www.kredex.ee/rekonstrueerimise- ... terelamud/

lasnakas
Haldur
Haldur

Postitus Postitas lasnakas » 13 Veebr 2012 12:16

Veel lugemist:
KredEx toetab ehitusprojektide koostamist 90% ulatuses
http://www.kredex.ee/14807/

Kytt
Revident
Revident

Postitus Postitas Kytt » 13 Veebr 2012 23:47

Püüame ikka täpsed olla: Kredex toetab, kuid ainult teatud tingimustel. On väga suur tõenäosus, et ma pole ainus, kellel pole selle "toetusega" midagi peale hakata - me ei hakka oma tehtud plaane enam muutma.

lasnakas
Haldur
Haldur

Postitus Postitas lasnakas » 14 Veebr 2012 07:23

Kytt kirjutas:Püüame ikka täpsed olla: Kredex toetab, kuid ainult teatud tingimustel. On väga suur tõenäosus, et ma pole ainus, kellel pole selle "toetusega" midagi peale hakata - me ei hakka oma tehtud plaane enam muutma.
Ma ju vastasin küsija küsimusele täpselt!
Loe küsimust: "Oleme ise ka selline väike ühistu, valmistamas ette tervikrenoveerimist". Kui tervikrenoveerimine, siis 35% ja selle kohta ka mu vastused.

Vasta