Veemõõtjate kontroll ja paigaldus
Moderaator:Heino
Tere,
Palun soovitage ettevõtet , kes kontrolliks veemõõtjaid, vajadusel taatleks, plommiks ja paigaldaks, kui korteris need puuduvad. Oleks suuremahuline töö, nimelt 60 korteriga majas. Maja asub Tallinnast ca 15km.
Aitäh
Palun soovitage ettevõtet , kes kontrolliks veemõõtjaid, vajadusel taatleks, plommiks ja paigaldaks, kui korteris need puuduvad. Oleks suuremahuline töö, nimelt 60 korteriga majas. Maja asub Tallinnast ca 15km.
Aitäh
Re: Veemõõtjate kontroll ja paigaldus
Mõned ettevõtted, keda tean sellest valdkonnast:
Tepso Labor OÜ
Meniveks Grupp OÜ
pluss siis eelkõneleja firmad. Head firmad.
Ise soovitaks mõelda võibolla ka hanke korraldamisele, siis saab võrrelda paremaid hinnapakkumisi. Eestis on ju mitmeid hankekeskkondi, kust saab hea professionaalse toetuse.
Olen kasutanud mitmeid, kuid eelistan Mercelli.
Aga uuri edasi.
Edu
Tepso Labor OÜ
Meniveks Grupp OÜ
pluss siis eelkõneleja firmad. Head firmad.
Ise soovitaks mõelda võibolla ka hanke korraldamisele, siis saab võrrelda paremaid hinnapakkumisi. Eestis on ju mitmeid hankekeskkondi, kust saab hea professionaalse toetuse.
Olen kasutanud mitmeid, kuid eelistan Mercelli.
Aga uuri edasi.
Edu
Mercell on tõesti korteriühistute parim hakekeskus. tasub kasutada,
Mul on 72 korteriga maja ja mina kasutasin firmat ALICE MESSTECHNIK OÜ ja sujus probleemideta
1.nad fikseerisid kirjalikult vee mõõturite näidud nii demonteerimisel kui ka paigaldusel võtsid aktile korteriomaniku allkirja
2.asendasid kõlbmatud veemõõturid uutega
3.plommisid veemõõturid uuesti ära
Tegin seda 4 aastat tagasi,tol ajal oli hind hea praegu ei oska ütelda,
1.nad fikseerisid kirjalikult vee mõõturite näidud nii demonteerimisel kui ka paigaldusel võtsid aktile korteriomaniku allkirja
2.asendasid kõlbmatud veemõõturid uutega
3.plommisid veemõõturid uuesti ära
Tegin seda 4 aastat tagasi,tol ajal oli hind hea praegu ei oska ütelda,