Moderaator:Heino
Mul on õhksoojuspump juba nädal mürisenud. Suuremaid külmasid praegu pole küll olnud, aga stabiilselt 21-22 kraadi on toas ning elu on lill. (Pliidi ja ahju jätsin alles, sest pump on lisaküte) Ainuke mure, mille olen siiani tuvastanud, on see, et õhk on kuiv ning hea oleks mõnel korral aken tuulutuse peale panna ... laseb värske õhu sisse, mida pump siis jälle keerutada saab. Tegemist siis ahjuküttega korteriga, ruute 40.Katariina77 kirjutas:Mul elavad sugulased kortermajas, kus oma katel maja all ja malmradikad toas, otsustati 2009.a. kevadel, et kuna osadel elanikel nagunii on juba õhksoojuspump tuppa pandud, siis pangu ülejäänud kaa. Katel oli oma aja ära elanud ja arvati et uus katel on liiga kallis. Kõik ilus kena - osteti endale õhksoojuspumbad, radikad lõhuti kõik elamisest välja ja viidi kokkuostu. Aga mina sinna väga külla minna enam ei taha, sest elamises on meeletu koppe lõhn, aknaalused ja seinad kõik hallitavad. Külmade ilmadega oli neil toas 13 kraadi sooja. Nüüd on kõigil südamest kahju, et radikad välja lõhkusid... Lisaks on neil seal elektri probleemid. Praeahju kasutada ei saa, lambivalgel raamatut lugeda ei näe, veekeetja keedab vett pool tundi jne...