Katuse remont
Moderaator:Heino
Tere!
Meie majale paigaltatakse hetkel uut katust. Varsti saadakse töödega valmis. Ma ise ei julge katusele minna ja muidugi ei oska ma ka anda hinnangut töö kvaliteedi kohta.
Mõtlesin volitada volikirja alusel töid vastu võtma meie maja elaninku, kes asja ka natukene tunneb. Ta pole küll juhatuse liige, kuid siiski korteri omanik. Või oleks parem kui töid võtaks vastu keegi erapooletu?
Meie majale paigaltatakse hetkel uut katust. Varsti saadakse töödega valmis. Ma ise ei julge katusele minna ja muidugi ei oska ma ka anda hinnangut töö kvaliteedi kohta.
Mõtlesin volitada volikirja alusel töid vastu võtma meie maja elaninku, kes asja ka natukene tunneb. Ta pole küll juhatuse liige, kuid siiski korteri omanik. Või oleks parem kui töid võtaks vastu keegi erapooletu?
Re: Katuse remont
Asja point on ikka selles, et te saaksite korraliku katuse. Kindlasti laske kellegil-juhatus, keegi majast või mõni spetsalist- katus üle vaadata. Samuti tuleb vaadata, et kõik pakkumises tõõd ka tehtud on!
Edu!
Edu!
Järelvalve peaks toimuma ehituseajal,lõpul on varjatud tööd mis enam ei paista. Litsentseeritud järelvalve peale oleks tulnud juba tööde eelarvestamise ajal mõelda, neid spetsialiste saab ju tellida.
Palun väga nõu.
Palun soovitage firmasid, kes oskavad teha korralikult lamekatuse remonti, st vaja on teha lamekatuse kapitaalremont.
Palun soovitage firmasid, kes oskavad teha korralikult lamekatuse remonti, st vaja on teha lamekatuse kapitaalremont.
Soovitan teha tööde ajal fotosid, siis on ka aastate pärast näha mida kuskile pandi või kinni möksiti...!