korteriühistu liikmed?
Moderaator:Heino
Tere.Palun abi!
Meie ühistus on 18 korterit,sellest üks korter kuulub aktsiaseltsile,milles asub apteek.Probleem selles,et mul on vaja täita panga ja kredexi jaoks pabereid ja seal küsitakse füüsilisest isikutest omanike arvu.Tehke selgeks,kes on füüsiline isik???Ja kes on korteriomanikud ja kes on see aktsiaselts?Tänan.
Meie ühistus on 18 korterit,sellest üks korter kuulub aktsiaseltsile,milles asub apteek.Probleem selles,et mul on vaja täita panga ja kredexi jaoks pabereid ja seal küsitakse füüsilisest isikutest omanike arvu.Tehke selgeks,kes on füüsiline isik???Ja kes on korteriomanikud ja kes on see aktsiaselts?Tänan.
jassi
Re: korteriühistu liikmed?
Füüsilised isikud on kõik nö tavalised inimesed. Firmad on juriidilised isikud.
LIhtsalt hea inimene 

sinna kirjuta palju korterites kokku elab ehk reaalselt majas elanike arv.
Olen läbinud selle protsessi.
seal küsitakse füüsilisest isikutest omanike arvuScroll kirjutas:sinna kirjuta palju korterites kokku elab ehk reaalselt majas elanike arv.
Omanikud ja elanikud ei ole samad asjad.
Lõpparuandes küsitakse ligikaudset ELANIKE arvu majas, mitte omanike arvu.jassi kirjutas:Tere.Palun abi!