KÜ liikme maksete tasumine sularahaga

Ühistu liikmete probleemid

Moderaator:Heino

Kasutaja avatar
piretk.
Üüriline
Üüriline
Re: KÜ liikme maksete tasumine sularahaga

Postitus Postitas piretk. » 09 Mär 2011 19:40

rewa2 kirjutas:Käisin SEB pangas ja sulgesin otsekorralduse lepingu.. SEB pangast öeldi: " Kes raha saab, see peab ka teenuse eest tasuma. Teenuse tasu lisamine KÜ poolt arvele on seadusega keelatud".
Nüüd maksan internetipanga kaudu.
Küsisin täna SEB pangast, kas neil on lepingus selline punkt, mis keelab KÜ-l otsekorraldust kasutavale liikmele debiteerimise tasu üüriarvele juurde panna? Ja mulle vastati, et see on teie (KÜ) ja liikme omavaheline asi.
Võib-olla varasematel aastatel võis see keeld peal olla :roll: ? Lisan ka saajalepingu kasutustingimused.
Manused
sok_otsekorralduse_saajalepingu_tingimused_est1.pdf
(47.75KiB)Allalaaditud 284 korda

elektrik
Revident
Revident

Postitus Postitas elektrik » 09 Mär 2011 22:16

See on tõesti KÜ siseasi. Kui tehakse otsekorraldus KÜ korteriarvete tasumise eest. Siis need on ühistule tasulised.Pane see teema päevakavasse. Otsekorraldus ühistule oli lepingutasu kusagil 150 kr, ja iga ülekanne 4 kr, Nüüd see summa eurodes. See on muidugi mugav. Kuid paljud ei taha seda teha. See otsustab üldkoosolek.

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 4 korda
Kontakt:

Postitus Postitas Heino » 10 Mär 2011 08:50

Kui ma ei eksi, siis viimane kord oli SEB pangas lepingutasu juba 300 EEK. Aga see oleneb ka teistest asjaoludest jne. - laen vms.

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte

Kasutaja avatar
piretk.
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas piretk. » 10 Mär 2011 10:00

Heino kirjutas:Kui ma ei eksi, siis viimane kord oli SEB pangas lepingutasu juba 300 EEK. Aga see oleneb ka teistest asjaoludest jne. - laen vms.
Jah, olenevalt otsekorralduspaketist, on ka 300.- eeku lepingutasu ja kallimaidki.
Aga mulle tundub kõige mõistlikum nende otsekorralduse hinnapakett OK3 ja SOK otsekorraldus, kus lepingutasu on 300.- eeku, kuutasu puudub ja debiteerimise tasu on 4.- eeku. Kuid telefonitsi öeldi mulle veel , et SEB panga kliendile on 2.- eeku ja teiste panga klientidele 4.- eeku.
Manused
seb otsekorraldustasud..pdf
(15.51KiB)Allalaaditud 286 korda

lasnakas
Haldur
Haldur
On tänatud: 4 korda

Postitus Postitas lasnakas » 10 Mär 2011 12:49

piretk. kirjutas:
Heino kirjutas:Kuid telefonitsi öeldi mulle veel , et SEB panga kliendile on 2.- eeku ja teiste panga klientidele 4.- eeku.
Piretk, ilmselt räägiti mitte SEB-sisestest, vaid Itella-otsekorraldustest http://www.itella.ee/informatsioonilogi ... index.html

Vasta