Kas korteriühistu esimehel on õigus nõuda minu poolt soetatud korteri ostu-müügilepingu koopiat. Nimelt ostsin just hiljaaegu korteri ning
korteriühistu esimees väidab, et ei saa mind arvata korteriühistusse, kui ei esita talle ostu-müügilepingu koopiat. Kinnisturegistri väljavõte teda ei rahulda?!? Minu teada on notariaalne ostu-müügileping konfidentsiaalne ning mul isegi ei ole ÕIGUST seda lepingut kolmandatele osapooltele avalikustada. Lisaks ostu-müügihinnale on lepingus igasuguseid muid nüansse kokku lepitud, mille avalikustamisest ma ei ole tõepoolest huvitatud. Kas kinnistusregistri väljavõte ei ole siis piisav alus? Oleksin väga tänulik, kui saaksite mulle vastata ja ehk anda mingi viite seadusele.
Ühistu nõuab ostu-müügilepingu koopiat?!?
Moderaator:Heino
Re: Ühistu nõuab ostu-müügilepingu koopiat?!?
Äriregister väljastab teie andmed ühistule , kui ta läheb seda küsima. Ta ei saa nii vastata. Sest ostes sellesse majja korteri olete te automaatselt ühistu liige. Kui ta nii arvab , et ta ei saa teid võtta liikmeks ilma ostumüügi lepinguta. Mida ta sellega peale hakkab. Kui sa ostsid korteri liisingusse , on seal ka see sees äriregistrist saadud tõendis. .
Ühistu juhatus ei ole see , kes teid võtab liikmeks ja heidab välja. Lugege KÜSeaduis läbi. Usun , et leiad kõik vastused sealt.
Ühistu juhatus ei ole see , kes teid võtab liikmeks ja heidab välja. Lugege KÜSeaduis läbi. Usun , et leiad kõik vastused sealt.
Siis on tegemist lihtsalt rumala KÜ esimehega. KÜ liikmeks on korteriomanik ja kinnistusregistri väljavõte tõendab piisavalt kes on korteri omanik.
Kui see esimees ikka nii jäärapäine on ja lepingukoopiat tahab, siis tee talle lepingu esimesest leheküljest koopia. Seal on ostja andmed kirjas ja midagi delikaatset seal ka ei ole. Terve lepinguga ei ole tal midagi teha.
Kui see esimees ikka nii jäärapäine on ja lepingukoopiat tahab, siis tee talle lepingu esimesest leheküljest koopia. Seal on ostja andmed kirjas ja midagi delikaatset seal ka ei ole. Terve lepinguga ei ole tal midagi teha.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Tahtsin just sama öelda, seega kinnitan sama ülepimeloom kirjutas:Siis on tegemist lihtsalt rumala KÜ esimehega. KÜ liikmeks on korteriomanik ja kinnistusregistri väljavõte tõendab piisavalt kes on korteri omanik.

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte