Ma ei plaani üldkoosoleku päevakorda muuta ega torma ka koheselt kohtusse. Tahaksin nagu iga teine kü liige tutvuda täieliku aruandega 2009 ja eelarveprojektiga ning saada teavet 6,50 eek m2 kohta makstava hooldus/haldustasu kohta. Tänase üldkoosoleku jaoks olen küsimusi ette valmistanud päevakorra punkte järgides.tull6 kirjutas:maiamiisu - NB sellest ära koosolekul räägi, vaid ......... (rolandi sõnastus) ole ettevaatlik selles osas, kas ise järgisid seadust selles osas kui said teate üldkoosoleku toimumisest. Uue seaduse muudatuse järgi MTÜS prg.20 ja 20`(jõust.01.07.09.a.) ÜK päevakorra muutmine jne. + ühistu PK -s sätestatu.
Korteriühistu liikme õigus pangakonto väljavõttele
Moderaator:Heino
Re: Korteriühistu liikme õigus pangakonto väljavõttele
Ma ei saa aru millist dokumenti peaks siis esitama ja kui raamatupidaja majandusaasta aruandest ka aru ei saa, siis tegemist ei ole raamatupidajaga. Kas soov on tõesti 365 päeva konto väljavõtted üle vaadata? Või mida peetakse silmas "täieliku aruandega 2009" all? Kindlasti peab eelarve olema nii põhjalik, et oleks näha mida tehakse 6,5 krooni eest ruutmeetri kohta.
Pean silmas "täieliku aruandega 2009" kogu aruannet, mis esitatakse peale kinnitamist äriregistrisse. Kü liikmetele saadeti tutvumiseks ainult bilanss ja kasumiaruanne, mõnede lisadega.ergon kirjutas:Ma ei saa aru millist dokumenti peaks siis esitama ja kui raamatupidaja majandusaasta aruandest ka aru ei saa, siis tegemist ei ole raamatupidajaga. Kas soov on tõesti 365 päeva konto väljavõtted üle vaadata? Või mida peetakse silmas "täieliku aruandega 2009" all? Kindlasti peab eelarve olema nii põhjalik, et oleks näha mida tehakse 6,5 krooni eest ruutmeetri kohta.
Meie oma ühistus saadame kogu aruande. Iga aasta kokku sa 1500 lehte