Juhatusest tagasi astumine
Moderaator:Heino
-
- Üüriline
Tere.
Mina olen KÜ Juhatuse esimees ja sooviks tagasi astuda koosolekutel olen juba palunud et ma enam eitaha aga vastus on olnud ei küsimu kuidas ma saan tagasi astuda näiteks lõpetan kõik tegevused muru niitmine , korstna pühkija otsimise , vajalikud sõidud jätan ära , kõik vajalik majale jätan ostmata äki see aitab
Mina olen KÜ Juhatuse esimees ja sooviks tagasi astuda koosolekutel olen juba palunud et ma enam eitaha aga vastus on olnud ei küsimu kuidas ma saan tagasi astuda näiteks lõpetan kõik tegevused muru niitmine , korstna pühkija otsimise , vajalikud sõidud jätan ära , kõik vajalik majale jätan ostmata äki see aitab
Re: Juhatusest tagasi astumine
Kõige kindlam oleks vist väljastusteatega tähitud kirja saatmine. Edasi peaksid omanikud (sh ka Teie ise) korraldama erakorralise üldkoosoleku uue juhatuse valimiseks.
-
- Üüriline
Päeva pealt ei saa midagi! Kas juhatuse liikmete vahel ei saa midagi ümber mängida?
Ja, muuseas, paari napaka ja õela vanamuti pärast ei peaks esimehe ametit maha panema!
Edu!
Ja, muuseas, paari napaka ja õela vanamuti pärast ei peaks esimehe ametit maha panema!
Edu!
-
- Üüriline
Ma olen täitsa üksi ja ühtegi juhatuse liiget pole, mul on lihtsalt kõrini meil on homme koosolek mis ma tegema pean et tagasi astuda
Vaata ühistu põhikirja. Kui seal ei ole Sinu volituste tähtaega- siis 3 aastat. Võid pöörduda registri osakonda ja teada anda, et kanne pole enam kehtiv. Enne proovi, ehk ikkagi üldkoosolek vabastaks Sind.