juhatuse vahetus
Moderaator:Heino
-
- Üüriline
meil toimus juhatuse muutus.kas sellega peab ka notarist läbi käima või otse äriregistrisse? ja kui pallu see võiks maksta?
-
- Üüriline
Re: juhatuse vahetus
Kui on e-äriregistri kasutamise võimalus, siis saaks minu teada selle ära teha interneti kaudu, esmalt siseneb vana juhatuse liige e-äriregistrisse ja sisestab kandeavalduse juhatuse liikmete muutmiseks: sisestab uue juhatuse liikme, laadib protokolli (skaneeritud koosoleku protokoll + osavõtjate registreerimisleht) ja lõpetab enda juhatuse liikmena - kõik ühte kandesse. Edasi on juba juhendid kande kinnitamise ja riigilõivu 100 krooni tasumise kohta.
Kui aga puudub mõlemal ID kaardi kasutamise võimalus, siis peab notari kaudu seda kandeavaldust tegema - sinna läheb uus juhatus täies koosseisus notari vastuvõtule ja kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument ja koosoleku protokoll + osavõtjate registreerimisleht.
Kui aga puudub mõlemal ID kaardi kasutamise võimalus, siis peab notari kaudu seda kandeavaldust tegema - sinna läheb uus juhatus täies koosseisus notari vastuvõtule ja kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument ja koosoleku protokoll + osavõtjate registreerimisleht.
-
- Üüriline
aga kas vana juhatus peab ka kaasa tulema? ja vana juhatus ütles et notr läheb 3500eek maksma kas see on tõsi et see on nii kallis?
niipalju ei maksa, aga helista notarile, et aeg registreerida ja tema käest saad täpse hinna. Vana juhatust vaja ei ole, kaasa originaal protokoll koos osavõtjate reg. lehega.
-
- Üüriline
Tere!
Mitme päeva jooksul peab uus juhatus ennast registreerima. Olen kuulnud, et 14 päeva jookul , aga kus see kirjas on ?
Tänan
Mitme päeva jooksul peab uus juhatus ennast registreerima. Olen kuulnud, et 14 päeva jookul , aga kus see kirjas on ?
Tänan
Minu teada tähtaega ei olegi. Uue juhatuse huvides oleks see vajalik teha esimesel võimalusel.