Kuidas,kes lõpetab esimehega lepingu????

Juhatuse liikmetest ja juhatuse liikmetele

Moderaator:Heino

Vasta
punatukka
Üüriline
Üüriline
Kuidas,kes lõpetab esimehega lepingu????

Postitus Postitas punatukka » 27 Juun 2007 20:21

Paluks abi siis sellises olukorras...
Oli üldkoosolek et võtta maha vana juhatus ,kuna nad ei tegutsenud umbes aasta korteriühistuses.Hääletus läks libedalt,krt.on meil 56 ja inimesi koosolekul oma 43 ja kõik olid poolt neid maha võtma.Kohe valiti ka uus juhatus,kolme liikmeline.Sinna sattusin ka mina.Peale koosoleku kolmepäeva pärast tegime juhatuse koosoleku,et võtta siis maha vana esimees.Hääli kolm poolt.Kohe ka valisime uue esimehe,selleks sain mina.Nüüd et vana esimees ütleb et ta polnud üldse B kaardil,et vana juhatus tegi temaga lepingu et tema juhiks ühistud,Ise me lepingut pole veel näinud.Küsimus on siis selline kuidas,kes ja mis kuupäeval lõpetada siis selle inimesega kellega vana juhatus tegi lepingu.Ta ise meie üle naerab räägib lugege seadust.Ise me mõtlesime et juhatuse koosoleku protokolliga me vabastame ta tööst.Aidake palun! :(

pimeloom
Linnapea
Linnapea

Re: Kuidas,kes lõpetab esimehega lepingu????

Postitus Postitas pimeloom » 28 Juun 2007 08:59

Sind on väga raske aidata, sest kui sinagi ei tea, mis teil seal täpselt on, siis kuidas meie võime seda teada. Kui eelmine KÜ juht oli juhatuse esimees, siis pidi ta olema ka juhatuse liige. Kui oli juhatuse liige, siis lõppesid tema volitused juhatuse liikmena sellest hetkest, kui valiti uus juhatus. Ehk siis üldkoosolekust. Kui ta aga ei olnud juhatuse liige, vaid temaga oli sõlmitud tööleping või töövõtuleping või..... siis selle lepingu peab eelmine juhatus koos teiste KÜ dokumentidega teile, kui uuele juhatusele üle andma ja siis lõpetategi lepingu vastavalt seadusele.

punatukka
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas punatukka » 28 Juun 2007 09:52

vastavalt seadusele...mis punktiga,see et ei täitnud oma kohustusi viimased pool aastad?nii jama kohe

pimeloom
Linnapea
Linnapea

Postitus Postitas pimeloom » 28 Juun 2007 11:56

Vastavalt seadusele soovitades pidasin ma eelkõige silms
as ikka seda, et olenevalt kas tegu on töölepinguga, töövõtulepinguga või mingi muuga.
Samas julgen ka mina soovitada: seadusi tuleb lugeda ja neid tunda, kui tahad ühistut juhtida.

Valge
Linnapea
Linnapea

Postitus Postitas Valge » 28 Juun 2007 14:25

Olen pimeloomaga 100% nõus. Seadusi peab tundma ja kui ei tunne, siis küsi millist seadust pead ühes või teises situatsioonis eriti tähelepanelikult lugema.

Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)

Vasta