Probleem jällegi parkijatega võõrale kohale. Pigem tegu kõrvalmajade elanike/külalistega mitte oma maja inimestega.
Iga korteri juurde on määratud parkimiskoht(korteriomandi müügilepingus mis notari pool tehtud ilusti tekstis ja ka plaanil toodud ära see parkimiskoht).
Maha on joonistatud kohtade numbrid(ei vasta korteri numbritele) ja väljas on silt mis teavitab inimesi, et parkimine ainult majaelanikele ja olemas ka teisaldusmärk. Tõsi, märk jääb minu parkimiskohast küll veidi nihkesse ja ei pruugi olla kohe märgatav.
Korra on MUPO teisaldanud ühe auto aga viimane kord kui kohale tulid hakkasid virisema, et miks ei ole armatuurlaual kirja, et minu auto seal võib parkida ning et numbrikohad poel nähtavad asfaldil(see on õige märkus).
Ühistu koosolekul oli juba ca 2 a tagasi sellest probleemist juttu kuid siiani pole miskit tehtud. Talvel lume alt ei paista numbrid kuidagi välja ja
ega suvelgi enam suurt näe, sest värv asfaldilt kulunud.
Probleem on pm ainult minul, sest 3 kohta minust nii paremal kui vasakul on vabad(või ei ole nende kohtade omanikel autot) ja minu koht on siis ainuke mille ma olen ise ilusti puhtaks rookinud ja mis on paraku ka meeldivalt õiges kohas kui meie maja juurde sisse keerata ja lausa ahvatlev võõraid autosid sinna parkima.
Kui ühistu nüüd ikkagi ei ole nõus panema neid madalaid kohanumbri märke jalapeale(mis ehk toob lahenduse mu murele, ehk ka mitte) või lisamärki selle posti külge, mis minu parkimiskoha ees asub, siis kas mul on õigus lasta paigaldada enda kohale ainult selline jala peal kohanumbri märk?
Oleks raha rohkem paneks kohe selle parkimiskohahoidja aga paraku pole seda ca 230 eurot kusagilt võtta.
PS! Kas keegi teab mis taktika MUPOl selliste autodega on? Kord ütlevad nad mulle et helistavad auto omanikule ja paluvad ära parkida. Korda lubasid tulla trahvi tegema ja kui eelmine aasta veel teisaldusautod olid siis käisid ja teisaldasid korra. Kas see tegutsemine sõltubki siis tööloleva inimese arvamusest, kuidas asja lahendada või on neil ikka mingi kindel tegevuskava ka sellisteks puhkudeks? Tänud ette!
Parkimiskoha number madalal postil
Moderaator:Heino
Re: Parkimiskoha number madalal postil
Liiklust reguleerib siiski Liiklusseadus. Ise küsid ja ka vastad ju: "Tõsi, märk jääb minu parkimiskohast küll veidi nihkesse ja ei pruugi olla kohe märgatav."
Kui ei pruugi olla märgatav siis tuleb märgatavaks teha. Vaevalt, et see pisikese postikese ostas numbrikene nüüd valesti parkijad eemale peletab.
Endal tuli lähedena radikaalselt: tõkkepuu ette, numbrid nähtavale kohale, liiklusmärgid välja, sihikindel teisaldamine, fotod internetti, jne ... Asi lahenes ...
Kui ei pruugi olla märgatav siis tuleb märgatavaks teha. Vaevalt, et see pisikese postikese ostas numbrikene nüüd valesti parkijad eemale peletab.
Endal tuli lähedena radikaalselt: tõkkepuu ette, numbrid nähtavale kohale, liiklusmärgid välja, sihikindel teisaldamine, fotod internetti, jne ... Asi lahenes ...
No ja, aga ma ju ei saa hakata neid asju ju üksi tegema ja ma ei kuulu ühistu juhatusse...
Kui muu ei aita, siis lase teha oma auto numbrimärgiga plekitahvel (igas suuremas marketis on sihuke teenus) ja pane see oma parkimiskoha taha kõigile nähtavalt (kasvõi luuavarre otsa). Keegi ei saa seda ju keelata, kui see koht nimeliselt paika pandud.messy015 kirjutas:Iga korteri juurde on määratud parkimiskoht(korteriomandi müügilepingus mis notari pool tehtud ilusti tekstis ja ka plaanil toodud ära see parkimiskoht).