Austet Valge, ma ei arva sinu eest, ma arvan ikka iseenda eest. Majandamine kasumlikul moel ei ole mulle võõras ja seadusi tean ma ka piisavalt. Majahoidjale ametijuhendi koostamise vajalikkust ei ole ma ka eitanud.Valge kirjutas:pimeloom, ära arva minu eest, küsi, kui sind tõesti huvitab millega mina tegelen ja mida ma tean.!
Kas sina siis peale MTÜS, KÜS ja KOS teisi seadusi ei tea ega tunnista????
Kas majandamine kasumlikul moel on sulle võõras?
Kahju, kui nii on, sest mina ei viidanud ei millelegi rohkem ega vähem, kui töö-ja puhkeseadusele ning teostaud töö kvaliteedile vastandades tasutavat palka tötajale.
Ära palun ironiseeri,kui sul ei ole midagi tarka kirjutada, see ei sobi täiskasvanud inimesele!
Kui nüüd minu selles teemas esimeste postituste juurde tagasi minna, siis kirjeldasin ju olukorda, et kui teha majahoidjale selline palk, mis tundub tegelikult töötatud tundide järgi meie jaoks mõistlik, siis oleme me ilma majahoidjata. Meil oli majahoidja palgaks 2000 krooni kuus ja me ei leidnud selle palga eest absoluutselt kedagi. Tõstsime palga 3600 krooni peale ja oli samuti tükk tegemist, et endale majahoidjat leida. Suurte pingutustega leidsime ühe pensionäri, kes peale esimest minu poolt tehtud märkust lahkumisavalduse tõi. Seega on kaks varianti, kas olla ilma majahoidjata või maksta sellist palka, et kedagigi tööle saada.