mis sa seal viiest tegid ? www.post.ee järgi tehakse seal alles kl 7.00 kontor lahti.ergon kirjutas:Seega hommikul kell viis lennujaama postkontorisse seismaminek tasus ära.
Info kredexist
Moderaator:Heino
Re: Info kredexist
Oleks 6 tehtud oleks 4 seisma läinud . Luugi ette tekkis elav järjekord ja kuna avaldused reastatakse vastuvõtu kuupäeva ja kellaja järgi, siis minu avaldusel oli kell 07:40. Peale mind oli veel oi kui palju inimesi.
Raha saamiseks tuleb leida kõige varem laht tehtav postkontor ja sinna sappa minema
Raha saamiseks tuleb leida kõige varem laht tehtav postkontor ja sinna sappa minema
Üks uuendus Kredexil. Nüüd saab tagasi taotleda ka küttesüsteemide renoveerimiselt, aga ainult nende tööde eest, mis teostatud 2007.aastal.
Meie tegime tööd 2005 ning seega taotlejate hulka ei mahu.
Meie tegime tööd 2005 ning seega taotlejate hulka ei mahu.
arumaeisaa! Meie ühistu on nimekirjas? Kui lugeda, mida nad toetavad, siis lugesin ma välja, et trepikodade remonti toetatakse ainult muu renoveerimis/soojustus tööde osana ja siis, kui välisseinad on soojustatud ja küttesüsteem OK! Noh, igaks juhuks ikka vormistasin.
Kas jälle kehtib, et pime kana leiab tera?
Seisin vaid vist 45 min.
Äkki pole nad sisusse tunginud? Vist veel vara rõõmustada.
Kas jälle kehtib, et pime kana leiab tera?
Seisin vaid vist 45 min.
Äkki pole nad sisusse tunginud? Vist veel vara rõõmustada.
nad panid lihtsalt järjekorra etteantud summa piires. Edasi toimub avalduste menetlemine mille käigus võib muutusi ette tulla
Jah, ei tea kuidas tänavu, kuid eelmisel aastal oli ka nii, et ikka ise pead aegajalt pärima järele, kas kõik on korras. Meie taotlus seisis mitu kuud, kusjuures sai mitu korda küsitud, kas pole miskit vaja juurde ja siis ühel hetkel selguski, et meie taotlus seisab selle taga, et ühel paberil oli üks väga oluline sõna puudu. Nii kui see sai parandatud, oli ka taotlus käes.
Ma arvan, et see esimene nimekiri on lihtsalt sellest, et taotlus onkohale jõudnud.
Ma arvan, et see esimene nimekiri on lihtsalt sellest, et taotlus onkohale jõudnud.
Kredex on täiega ettearvamatu. Teostasime eelmisel aastal elamul katusekatte vahetuse. Lamekatus, midagi ümber ei ehitanud, lihtsalt kaks kihti SBS rullmaterjali katusele. Jaanuaris saatsin taotluse ja nüüd küsib Kredex meilt selle töö jaoks ehitusluba või KOV kirjalikku nõusolekut, et see töö ei vaja ehitusluba. Kredexi kodulehelt ei suuda mina küll välja lugeda, et katusekatte vahetus ehitusluba vajaks. Ehitusseadusest samuti.
Nüüd siis käin linnavalitsuses kirjalikku nõusolekut nuiamas, nemad jälle ei oska seisukohta võtta, kuna linna juhtkond vahepeal vahetus ja meie katusetööd toimusid teise linnavalitsuse ajal.
Nüüd siis käin linnavalitsuses kirjalikku nõusolekut nuiamas, nemad jälle ei oska seisukohta võtta, kuna linna juhtkond vahepeal vahetus ja meie katusetööd toimusid teise linnavalitsuse ajal.
Meil oli täpselt sama situatsioon, nagu pimloom siin kirjeldas. Hakati ka äkki lamekatuse soojustuse kallal norima. Valla luba tul ümbe rmuuta. Tehnosüsteemide asemel tuli lamekatuse peale ekstra paber teha. Praktiliselt tuli vahetada vaid üks sõna.
Minul katusekatte vahetusega probleeme ei tekkinud, lisaküsimusi ei küsitud ja raha kanti ilusti üle. EI mingit lubade juttu ega midagi.
Vat milline ebaõiglus siin ilmas valitseb.ergon kirjutas:Minul katusekatte vahetusega probleeme ei tekkinud, lisaküsimusi ei küsitud ja raha kanti ilusti üle. EI mingit lubade juttu ega midagi.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Vaata kui õnnelik võib mõni olla kui tema ühistus kõik hästi läheb. Kas ka majaelanikud jagavad sinuga seda rõõmu?
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Arvan, et nad võtavad seda iseenesestmõistetavana.
Aga ega see minu rõõmu ei vähenda
Kolme kuu remondirahade suurune summa ei ole mitte vähe, pealegi see sabatants, millest ma pääsesin ...
Aga ega see minu rõõmu ei vähenda
Kolme kuu remondirahade suurune summa ei ole mitte vähe, pealegi see sabatants, millest ma pääsesin ...
Kuna see teema jälle ettepoole tulnud, siis kasutan juhuse ära ja kiidan siin KredExit kõval häälel ja kogu südamest. Kirjutasin septembris, et nad küsisid meilt katusekatte vahetusele ehitusluba või KOV kirjalikku nõusolekut, et see töö ei vaja ehitusluba. Käisin linnavalitsuses ja rääkisin aselinnapeaga, kirjutasin kaks ametlikku kirja ja saatsin paar maili... tulemus oli null. Meie linnavalitsus ei suutnud meile vajalikku paberit valmis nikerdada. Suhtlesin siis KredExiga äärmiselt viisakalt ja kohutavalt nukralt. Tunnistasin, et vaatamata meie ponnistusele ja KOV suusõnalisele jutule, et see töö tõepoolest ei vaja ehitusluba, ei ole nad võimelised seda meile kirjalikult väljastama. KredEx küsis meilt siis tööde kalkulatsiooni, et oleks näha mida seal täpselt tehti, anti lootust, et ehk on siis võimalik mingigi osa toetusest meile välja maksta. Saatsin kalkulatsiooni neile ja minu hirmus suureks üllatuseks maksid nad meile toetusesumma välja 100%. Seega veelkord kiidan neid täiel häälel.
Ja eks järgmise aasta KOV valimistel ka lihtsam otsustada.
Ja eks järgmise aasta KOV valimistel ka lihtsam otsustada.
kas sel aastal ka kredexist remondirahasid saab mingil määral tagasi taotleda. või on see rong juba läinud?
astusin juhatusse alles hiljuti ja pole kõigega veel päris kursis...
astusin juhatusse alles hiljuti ja pole kõigega veel päris kursis...
Kindlasti saab. Aga paberid vormista eelnevalt ära, tee koopiad jne.
Ja siis passi, millal hakatakse taotlusi vastu võtma. Ega nad kipu seda kõva häälega kuulutama.
Abi ja teavet saad KredEx-i kodulehelt
http://www.kredex.ee/
Ja siis passi, millal hakatakse taotlusi vastu võtma. Ega nad kipu seda kõva häälega kuulutama.
Abi ja teavet saad KredEx-i kodulehelt
http://www.kredex.ee/
Ja vist toetatakse viimast aastat,Nii,et anti kätte lagunenud ehitused ja nüüd renoveerige , nii et silm punnis.Mingit toetust pole loota.Kuigi olen kõik toetused kätte saanud.Kuid töid on veel teha.Soojustus mis oma mil. läheb maksma.Sealt oleks ssis tagasi saada 100000 krooni See ühele väiksele KÜ-le suur asi,
Ise helistasin ka veel paar päeva tagasi Kredexisse ning öeldi, et rekonstrueerimistoetusel nähtavasti uut vooru tulemas ei ole. Rekonstrueerimistoetus asendatakse väidetavalt soodsama laenu pakkumisega. St. pangad hakkavad KÜdele pakkuma soodsama intressiga laene.
Eks näis.
Ei tea kas keegi oskab seda veel täpsemalt kommenteerida.
Eks näis.
Ei tea kas keegi oskab seda veel täpsemalt kommenteerida.
Alates 28. aprillist 2008 saab esitada kuni 1940-nda aastani (k.a.) ehitatud või miljööväärtuslikus piirkonnas asuvate korterelamute rekonstrueerimise toetamise taotluse. Loe lähemalt http://www.kredex.ee/10788
www.korteriyhistu.net - muuda ühistu tegevus läbipaistvaks! Alusta juba täna, tasuta.
kellel on saada seda Kredexi toetust siis 28 aprill on jälle dokumentide vastuvõtmine.
Et siis enamus ühistuid enam toetust ei saa ja enne sõda ehitatud hooned saavad nüüd 20% endise 10 asemel. Milline ebavõrdsus. Huvitav kas võetud laenu saab hiljem ka nende abil soodsamaks vormistada?
Kus on see kirjas, et teised enam seda 10% toetust ei saa. Kas ma olen midagi aha maganud?