Korteriomandi suurus.
Moderaator:Heino
Tere,
Kas korteriühistu juhatajal on kuidagi võimalik teada saada korteriomandite suurusi?
Põhikirja järgi arvestatakse kõike ruutmeetrites, samas võib igaüks lambist öelda kui suur ta korter on.
Kas korteriühistu juhatajal on kuidagi võimalik teada saada korteriomandite suurusi?
Põhikirja järgi arvestatakse kõike ruutmeetrites, samas võib igaüks lambist öelda kui suur ta korter on.
Re: Korteriomandi suurus.
Ehitisregister www.ehr.ee
Otsingusse hoone aadress.
Hoone kohta käivast alajaotusest: Ehitise osad.
Seal on kõigi korteriomandite eluruumi pinnad m2.
Otsingusse hoone aadress.
Hoone kohta käivast alajaotusest: Ehitise osad.
Seal on kõigi korteriomandite eluruumi pinnad m2.
-
- Juhatuse liige
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Juhatuse liikmed saavad ühistu korteriomanike andmed, nimekirjad sh isikukoodid, omandite suurused jms tasuta alla laadida uuest e-kinnistusraamatu infosüsteemist https://uuskinnistusraamat.rik.ee/
-
- Haldur
- On tänatud: 5 korda
MargusT, see ju tasuline, kui ei ole lepinguline klient. Kui küsida meili teel, siis saadavad tasuta 1 ja 2 jao. 3 jagu oleks ikka 1 € korter. Ma olen sellest ka varem postituse kirjutanud, meil rik.info@just.ee
-
- Juhatuse liige
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Nüüdsest saavad juhatuse liikmed enda maja kohta andmed tasuta kätte. Selleks tuleb isikut tuvastades portaali sisse logida.ennkippel kirjutas:MargusT, see ju tasuline, kui ei ole lepinguline klient. Kui küsida meili teel, siis saadavad tasuta 1 ja 2 jao. 3 jagu oleks ikka 1 € korter. Ma olen sellest ka varem postituse kirjutanud, meil rik.info@just.ee
Viimati muutis MargusT, 30 Jaan 2018 19:15, muudetud 1 kord kokku.
Kinnistusraamatust on nüüd tõesti võimalik salvestada kortermaja omanike andmed tasuta - aga selles cvs failis ei näinud mina eluruumide suurusi. Nende nägemiseks tuleb kõigi korterite andmed ükshaaval lahti klõpsata e-kinnistusraamatus.
Seetõttu soovitasingi eluruumide andmed vaadata EHR-st, kus kuvatakse nimekiri.
Seetõttu soovitasingi eluruumide andmed vaadata EHR-st, kus kuvatakse nimekiri.
-
- Haldur
- On tänatud: 5 korda
Uskumatu, näebki kõike, isegi EHR-i. Puuduseks on jah koondväljavõte, mida ei saa siit. Näiteks pangale laenu võtmisel peab ikkagi tellima väljavõtte meiliga.
-
- Üüriline
Täpselt, kõige õigemad andmed on kinnistusraamatus ja sellest lähtub seadusrs232 kirjutas:a aitäh.
Kui otsingut kasutada siis uuskinnistusraamatus on näha.
http://www.rik.ee/e-kinnistusraamat
Hüva