Prügikonteineritest
Moderaator:Heino
Tere!
Seoses Põhja-Tallinnas selle korraldatud prügiveo uue konkursi vaidlustamisega on siis hetkel selline vabaturg ja seoses sellega sai lapatud erinevaid hindasid mis prügiveofirmad välja pakuvad. Ning esimest korda tekkis nagu huvi selle vastu, et mis oleks kui ostaks konteinerid ühistule välja. Saaks mingit kokkuhoidu mida saaks mujal kasutada. Aga mis on teie kogemused antud teemal? Niipalju kui ma nüüd statistikat olen teinud siis tasuks see ära mingi kolme-nelja aastaga uue konteineri puhul.
Tõnu
Seoses Põhja-Tallinnas selle korraldatud prügiveo uue konkursi vaidlustamisega on siis hetkel selline vabaturg ja seoses sellega sai lapatud erinevaid hindasid mis prügiveofirmad välja pakuvad. Ning esimest korda tekkis nagu huvi selle vastu, et mis oleks kui ostaks konteinerid ühistule välja. Saaks mingit kokkuhoidu mida saaks mujal kasutada. Aga mis on teie kogemused antud teemal? Niipalju kui ma nüüd statistikat olen teinud siis tasuks see ära mingi kolme-nelja aastaga uue konteineri puhul.
Tõnu
Re: Prügikonteineritest
Siin tuleb läbimõelda konteineri hoodus kes hakkab seda tegema; desinfitseerimine/survepesu ja selle materjali kulu, ning parandus nt.rattad, kaanehinged.
Konteinereid nad ju müüvad pea sama hinnaga , mis maksavad uued.Siis juba osta uued konteinerid ühistule. Sest sa kunagi ei tea , mis firma sind kunagi teenindab. Täiesti imelik , kuidas läks pankrotti VSA Eesti. Kõik siin püüavad lasta hindu maha , et saaks selle teeninduse omale.Vabaturg jäätmekäitluses on kusagil pool aastat.- ja siis tuleb tagasi korraldatud jäätmekäitlus. Igatahes olen igati selle poolt , et oleks korraldatud jäätmevedu.
Kus kandis prügikonteinereid desinfitseeritakse?tull6 kirjutas:Siin tuleb läbimõelda konteineri hoodus kes hakkab seda tegema; desinfitseerimine/survepesu ja selle materjali kulu, ning parandus nt.rattad, kaanehinged.
www.ekomliit.ee
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
KÜ - palju toredaid inimesi!
Vox populi vox Dei
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
KÜ - palju toredaid inimesi!
Vox populi vox Dei
Kunagi sai kah kõik välja arvestatud ja kalkuleeritud ning peaaegu oleks konteinerite väljaostmiseks läinud, kuid olukord muutus päevapealt. Varasem prügifirma me piirkonda enam ei teenindanud ja uuel prügifirmal olid oma mõõtudega konteinerid. Oleks enne konteinerid välja ostnud, poleks nüüd neid kellelegi müüa. Nüüd aga on me piirkonnas linnaosavalitsuse poolt organiseeritud jäätmevedu ja jällegi teistmõõtu konteinerid. Muidugi rääkimata sellest, et rendi puhul on konteinerite hea väljanägemine prügifirma rida, mitte ise ei pea nende parandamist ja puhastamist organiseerima. Igatahes meie puhul on rent tasuvam ja ka mugavam olnud.TMärss kirjutas: Ning esimest korda tekkis nagu huvi selle vastu, et mis oleks kui ostaks konteinerid ühistule välja. Saaks mingit kokkuhoidu mida saaks mujal kasutada.
See erinevat mõõtu konteinerite teema on nagu imelik. Nad peavad vastama mingile konkreetsele standartile. Pigem on see mingi firmade hämamine. Ja meil ei ole prügiveofirma oma konteinereid veel kordagi kasinud ja lappinud, kuigi oleks vaja. Samas pakuvad mõned neist konteineripesemise teenust. See muidugi maksab jälle rõvedalt.lasnakas kirjutas: Varasem prügifirma me piirkonda enam ei teenindanud ja uuel prügifirmal olid oma mõõtudega konteinerid. Oleks enne konteinerid välja ostnud, poleks nüüd neid kellelegi müüa. Nüüd aga on me piirkonnas linnaosavalitsuse poolt organiseeritud jäätmevedu ja jällegi teistmõõtu konteinerid. Muidugi rääkimata sellest, et rendi puhul on konteinerite hea väljanägemine prügifirma rida, mitte ise ei pea nende parandamist ja puhastamist organiseerima. Igatahes meie puhul on rent tasuvam ja ka mugavam olnud.
Ja ma arvan, et lasnamäe kortermajadel ei olegi see rent elanike kohta nii suur kui ta on seda nt 10 korteriga majal, ma arvan.