Elektriarve tasumine sularahas?
Moderaator:Heino
Kuna ma ei ole ühistu majandusega kokku puutunud ja enda isiklikud elektriarved tasun alati pangaülekandega siis tekkis üks küsimus.
Nimelt kas on võimalik selline asi et ühistuesimees kogub majarahvalt maksude raha sulas ja siis läheb Eesti Enegiasse ja viskab lihtsalt sinna sularaha letti ja maksab ühistu elektriarved ja vanad võlad?
Antud asi juhtus ca 1,5 a tagasi. Ma võibolla eksin aga minu teada saab maksta ainult läbi pangaarve, seda enam et tegemist ju ühistuga aga võibolla ma eksin.
Nimelt kas on võimalik selline asi et ühistuesimees kogub majarahvalt maksude raha sulas ja siis läheb Eesti Enegiasse ja viskab lihtsalt sinna sularaha letti ja maksab ühistu elektriarved ja vanad võlad?
Antud asi juhtus ca 1,5 a tagasi. Ma võibolla eksin aga minu teada saab maksta ainult läbi pangaarve, seda enam et tegemist ju ühistuga aga võibolla ma eksin.
Tallinnas Gonsiori tänaval ja Kadaka teel saab EE-le elektri eest ka sularahas maksta. Isiklik kogemus mul küll puudub, aga vaevalt, et EE-l midagi selle vastu on, kui ühistu talle sulas arvet tasuda tahab.
Teine asi on aga see, et milleks seda tegema peab. Miks seda raha pidi tookord sulas koguma... kahtlane maik on asjal man.
Teine asi on aga see, et milleks seda tegema peab. Miks seda raha pidi tookord sulas koguma... kahtlane maik on asjal man.
...asjal kahtlane maik jah.Asi selles et tüüp kandideerib nüüd juba siis uuesti, sedakorda juhatuse liikmeks.Tookord kui see arvete jama oli siis oli sellest suur skandaal, asi pidi kohtusse minema jne. ja ühtlasi tegi majarahvas ka minu teada kindlaks selle et raha pandi otse. Raha oli nagu kadunud ja tüüp põhjendaski maja koosolekul seda sellega, et maksis sulas.Seepärast küsisingi. Lihtsalt natuke vastu hakkab kui sama vend jälle juhatuses kes ei oska tehinguid teha või paneb rahaga otse.
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Juhatuse liikmetel ei soovitaks mina sularahatehinguid üldse teostada. Las asjad käivad ikka läbi panga. Neid viltu vaatajaid ja probleeme on sularahaga ikka kirjandusest väga palju läbi käinud.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Võimalus on hankida ühistule pangakaart, millega saab lihtsalt vajadusel poest osta. Ja poest võtad ostu kohta lihtsalt tšeki, ülekannet pole vaja teha. Loomulikult on pangakaart personaalne, st kaardil on nii teie nimi kui ühistu nimi. Ja esimene pangakaart ühistule on tasuta, vähemalt Hansapangas.