Püstiku torude vahetus!

See alafoorum on suletud.

Moderaator:Heino

Suletud
okre
Üüriline
Üüriline
Püstiku torude vahetus!

Postitus Postitas okre » 15 Aug 2007 19:14

Küsimus järgmine:
Meil on ühisus. Meil purunes kahe korteri vaheline kanalisatsioonitoru. Kes maksab torude vahetuse kinni?
Kas seda peavd tegema korerid ise, või see läheb remondirahadest mida iga kuu maksame?

Kasutaja avatar
Heino
Administraator
Administraator
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 4 korda
Kontakt:

Re: Püstiku torude vahetus!

Postitus Postitas Heino » 15 Aug 2007 19:36

Remondirahadest. Toru on kaasomand, ühisomand vms. ja kõik selle remont hooldus jne. makstakse kinni maja rahadega. Võite ka eraldi selleks otstarbeks raha koguda.

Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte

ganjarock
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas ganjarock » 06 Okt 2007 17:56

MUl sama mure elan viie korruselise maja esimesel korrusel ja wc´st jookseb läbi kanalisatsiooni püstik ja see on hakkanud lekkima. Kas selle remondi või äravahetamise peaks teostama ühistu rahade eest või minu, olen käind selle jutuga ka ühistuesimehe juures aga tema rääkis sellist juttu, et kanalisatsioonipüstik tuleb korteriomanikel ise parandada, kui ei siis mis ma peaks tegema et ühistu selle parandaks? kas vaja on mingit avaldust ?

tähelepanelik
Revident
Revident

Postitus Postitas tähelepanelik » 06 Okt 2007 19:07

Vaatamata sellele, et kanalisatsioon lekib teie korteris, on see ühiskasutuses, seega peaks selle eest hoolitsema ühistu juhatus. Kui kõne ei aita tuleb kirjalik avaldus teha, kui ka see ei aita laske ise korda teha ja esitake arva ühistule.

Valge
Linnapea
Linnapea

Postitus Postitas Valge » 07 Okt 2007 09:42

ganjarock
vaata, see teema käsitleb samuti ühisomandit,. siis saad vastuseid http://www.korteriyhistuabi.com/ky/Foru ... .html#4162

Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)

Suletud