protokoll - käsitsi või trükituna?
Moderaator:Heino
-
- Liige
Minul on üks äärmiselt lihtne küsimus: üldkoosolek protokollitakse kohapeal käsitsi. Mõne päeva jooksul trükitakse see paberile ja allkirjastatakse ning läheb KÜ dokumentatsiooni hulka. Mis saab käsitsi kirjutatud eksemplarist?
Re: protokoll - käsitsi või trükituna?
Jääb trükitud eksemplari juurde, kui algdokument, millele on samuti alla kirjutatud.
www.ekomliit.ee
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
KÜ - palju toredaid inimesi!
Vox populi vox Dei
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
KÜ - palju toredaid inimesi!
Vox populi vox Dei
Prügikasti.t33liblikas kirjutas:Minul on üks äärmiselt lihtne küsimus: üldkoosolek protokollitakse kohapeal käsitsi. Mõne päeva jooksul trükitakse see paberile ja allkirjastatakse ning läheb KÜ dokumentatsiooni hulka. Mis saab käsitsi kirjutatud eksemplarist?
Trükitud eksemplaril on koosoleku juhataja ja protokollija allkirjd peal ning sellega nad tõendavad, et see trükitud protokoll on tõene. Milleks ja kellele topelt paberid?
Mina olen teinud ainult üldkoosoleku protokollimisel märkmeid (sõnavõtjad, hääletustulemused jne.), sest kogu koosoleku olen lindistanud diktofonile. Peale koosolekut kodus on väga hea ja täpne protokolli trükkida.
Asjaajamise seisukohast piisab trükitud ning üldkoosoleku juhataja ja protokollija poolt allkirjastatud protokolli säilitamisest.