Kinnistusregister
Moderaator:Heino
Kas keegi oskab öelda, kas kinnistusregistrist, asukohaga Pärnu mnt., saab korteriühistu liikmete nimekirja ka elektrooniliselt võtta. Üldkoosoleku jaoks oleks vaja viimaseid liikmete andmeid.
Re: Kinnistusregister
Tartus pole õnnestunud elektrooniliselt kogu maja andmeid saada, peab kohale minema ja paberi peal väljastavad.
Kuidas see on Sul elektrooniliselt õnnestunud? Tahaks kah ükskord nö. inimese moodi elama hakata ja oma arvutist selle nimekirja kätte saada. Ma ei mõtle iga üksiku korteri kohta kõiki andmeid otsida, vaid kogu maja nimekirja, kus kõik lühidalt kirjas ja mille pärast tuleb ette võtta teekond äriregistri majja.tull6 kirjutas:Saab,saab olen ise võtnud juba aastaid enne ÜK ja edastanud raamatupidajale
tull6 kirjutas:Saab,saab olen ise võtnud juba aastaid enne ÜK ja edastanud raamatupidajale
Seda sama ma mõtlengi, enne ÜK võtta elektrooniliselt uusimad andmed korteriühistuliikmete nimekirjana. Ma siis ei ole ainus, kes ei oska seda teha
Pärnu mnt. 142, 11317 Tallinn
Üldtelefon: 663 6967
Kantselei juhataja: 663 6966
faks: 663 7015
E-post: talka.info@kohus.ee
Digitaalallkirjastatud kinnistamisdokumendid esitada: harjuko.digidok@kohus.ee
Vastuvõtuajad:
E–R 9–16
Kirjute e-postile ja nad vastavad sulle. EDU!
Üldtelefon: 663 6967
Kantselei juhataja: 663 6966
faks: 663 7015
E-post: talka.info@kohus.ee
Digitaalallkirjastatud kinnistamisdokumendid esitada: harjuko.digidok@kohus.ee
Vastuvõtuajad:
E–R 9–16
Kirjute e-postile ja nad vastavad sulle. EDU!
www.ekomliit.ee
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
KÜ - palju toredaid inimesi!
Vox populi vox Dei
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
KÜ - palju toredaid inimesi!
Vox populi vox Dei