Erakorralise koosoleku kokkukutsumine?

Korteriühistu juhatuse, üldkoosoleku ja teised teemad

Moderaator:Heino

Kasutaja avatar
ergon
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord
Re: Erakorralise koosoleku kokkukutsumine?

Postitus Postitas ergon » 28 Okt 2009 14:32

Valmisolek ei tähenda midagi. Selliste juhtumite vältimiseks peab süstemaatilselt infot jagama. Jäädes ootama, et keegi küsib ja alles siis ma selgitan tähendab seda, et puuduv info asendataks väljamõeldistega. Seega elanikele tuleb süstemaatiliselt infot jagada. Miinimum üldkoosolekul aga kuulujuttude tekkimise vältimiseks on vaja sagedamini. Mina olen teinud seda kirja teel. Selgitan, seletan. joonistan ja paned kõikidele postkasti.

Suhtlemiseks on vaja kahte poolt. ALATI. Kui sõnum ei jõua kohale, siis viga on saatjas mitte vastuvõtjas.

Kasutaja avatar
kerttu44
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas kerttu44 » 28 Okt 2009 15:30

no kuulge, ma saan aru loomulikult, et suhtlemiseks on vaja 2-te inimest vähemalt, kuid kui asi puudutab auditi tellimist siis mul kui juhatuse liikmel ei tule pähe, et järsku peaks tellima auditi kui pole pretensioone ning kõik on korras.
samuti kui on otsustatud juuni kuus et tehakse soojustamist ning kui septembris hakatakse soojustama siis ma ei saa aru miks peaks augustis kõik juunis räägitud jutud üle rääkima kui keegi küsima ei tule. ma ei tule ise selle peale et asju topelt seletada.
eks kindlasti on ka minus vigu, ei ütle absoluutselt, et olen täiuslik, aga juu ma olen liiga juhm, et selliste asjade peale tulla.

Kasutaja avatar
ergon
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord

Postitus Postitas ergon » 29 Okt 2009 11:55

Info ei tee kunagi paha ja kas rakse on asju veel üle rääkida. Kordamine on tarkuse ema ja, usu mind, sul hakkab lihtsam.
Mõned lihtsalt ei saa aru ühe korra rääkimisest. Mina mõnele seleten veel personaalselt asjad üle. Ütlen veel kord, kui infot ei anta, sii sm õeldakse see välja.

Natuke juhtimiskogemust ja -psühooloogia tundmist tuleb siin kasuks.

Vasta