Juhataja ja raamatupidaja
Moderaator:Heino
Mure selline, et meie K/õ üks liige ei suuda aru saada sellest, et ühistu juhataja ja raamatupidaja elavad ühes korteris. Kas keegi teab veel mõnda ühistut kus juhataja ja raamatupidaja elavad koos ja kui teate siis olge hea ja andke teada, et ka mõistmatud saaksid ükskord aru!
Kõ raamatupidamine
Meil on kasutusel programm First Office Kõ, sobib. Raamatupidaja on FIE ja programmi on ostnud ise (ca 4000 kr) Võib saada kiiresti vajalikke aruandeid (bilanss jms). Exceli baasil on odavamad, aga nõuavad rohkem tääd tegemisel.
noh, 8 korteri jaoks sellest küll aitab. Suuremas majas kindlasti mingi programm.sirts kirjutas:Ja oled sa sellega rahul?Midagi mugavamat ei taha?
Proovisin Profit Kõ, mulle meeldis, et seal on nii arvete koostamine, kui erinevad aruanded. Seetõttu, et maja on väike, Exceli kasutamine osutus vähem aega nõudvamaks, kui mingi eriprogramm.
Kõ arvete koostamiseks ja aruanneteks on ideaalne korteriyhistu.net. Sellest on nüüd olemas ka demo, mida saad proovida. Selles süsteemis pole midagi sellist üleliigset, mida korteriühistu ei vajaks, samas on palju lisaväärtusi. Programm on veebipõhine, näitab tarbimise ajalugu ja laseb välja printida mitmeid aruandeid. Proovi järele. Et tegu on nn rendiprogrammiga, ehk siis 5 krooni korteri kohta, siis ei ole see ka sinu väikesele ühistu kallis. Aga palju üleliigset tääd jääb ära. Samas ei pea sa lisaboonusena ostma kaasa muid mooduleid, vaid ostad ja maksad täpselt selle eest, mida tarbid.
Kui oled sellest süsteemist rohkem huvitatud, siis saada mulle privaatsõnum, seletan pikemalt.
Kui oled sellest süsteemist rohkem huvitatud, siis saada mulle privaatsõnum, seletan pikemalt.
sirts, aitäh, programm on tõesti teistest minu proovitud palju asjalikum: ühes ei ole arvete koostamise moodulist, teises mingit vajalikku aruannet.
Kuid mina olen sellest tänamatust ja tasumata tääst loobunud ja andud asjad raamatupidamisfirmasse üle. Võtavad 17 kr. korteri pealt+lisaks aastaaruande hind.
Kuid mina olen sellest tänamatust ja tasumata tääst loobunud ja andud asjad raamatupidamisfirmasse üle. Võtavad 17 kr. korteri pealt+lisaks aastaaruande hind.