aastaaruanne
Moderaator:Heino
tere sooviksin teada kas mul kui ühistuliikmel on õigus saada oma kätte ühistu aastaaruanne.
Re: aastaaruanne
Jah, loomulikult.
Korteriühistuseadus
Paragrahv 15. Majandustegevuse aastakava ja majandusaasta aruanne
(2) Korteriühistu juhatus annab igale korteriühistu liikmele vähemalt kaks nädalat enne majandustegevuse aastakava arutelu tutvumiseks selle projekti koos eelmise aasta aruande ja bilansiga.
Korteriühistuseadus
Paragrahv 15. Majandustegevuse aastakava ja majandusaasta aruanne
(2) Korteriühistu juhatus annab igale korteriühistu liikmele vähemalt kaks nädalat enne majandustegevuse aastakava arutelu tutvumiseks selle projekti koos eelmise aasta aruande ja bilansiga.
LIhtsalt hea inimene
-
- Liige
- Kontakt:
Kas info stendil võib esitada majanduskava?Majandusaastaaruanne on ju mingi 15 lehte kas on ikka vajalik kõigile printida või saab ka sedasi esitada kui soovi avaldatakse.Olen üldiselt kodulehele üles riputanud ja selat on kõigile ühistu liikmetele ligipääs.
mida veel.....
onKoduleht on suurepärane. Oluline on,et AA oleks kätte saadav esimesel võimalusel. Eelarve ja majanduskava ei ole nii mahukas,et seda mitte personaalselt saata igale omanikule koos kutsega üldkoosolekule.
Aastaaruandest on ju võimalik teha koondaruanne.Kõike neid arve , mis on majandusaruandes pole nüüd küll mõtet anda tava korteriomanikule. sest sellest ta ei saa lihtsalt aru. Selleks on ju olemas KÜ-s jõrelvale-revident. Tehke koondaruanne ja postitage see korteriomanikule. Iga juhatuse liige ka sellest aru ei saa. Ja kui on korteriomanikul soov sellega ikka tutvuda . Siis tutvuge koos.Kui elamus on oma 160 korterit.Prindite ta välja. Mõne ajapärast avastate , et see majandusaastaaruanne vedeleb akna laual. Ja kui on KÜ-l koduleht. Ega igal korteriomanikul pole ju arvutit. Olen nii toiminud KÜ algusest. Sest mul on hästi tugev revident , kes kontrollib põhjalikult kogu raamatupidamis aruandlust. Probleeme tänaseni pole olnud
Ja tegelikult koonaruande teeb mul raamatupidaja
Ja tegelikult koonaruande teeb mul raamatupidaja
Aastaaruande formaat on selline, et alla 10 lehekülje ei saagi seda vormistada, pole korrektne.
Me pole ealeski majandusaasta aruannet kõigi liikmete jaoks paljundanud, mõttetu paberi- ja ajakulu, vaid teinud kõigile aastaaruandest koondi kahel lehel. Kes tahab, see saab "suure" aastaaruandega tutvuda. Järgmisest aastast on kõik KÜ-de aastaaruanded samuti netis üleval nagu äriühingutel kogu aeg olnud, nii et edaspidi kaob see probleem täielikult.
Igal KÜ-l peab olema revident, kes peab ka raamatupidamisest üht-teist mõikama. Kui oma majas sellist ei leidu, tuleb leida väljaspoolt maja, aga mitte nii, et iga suvaline isik hakkab raamatupidamises "asju paika panema".
Me pole ealeski majandusaasta aruannet kõigi liikmete jaoks paljundanud, mõttetu paberi- ja ajakulu, vaid teinud kõigile aastaaruandest koondi kahel lehel. Kes tahab, see saab "suure" aastaaruandega tutvuda. Järgmisest aastast on kõik KÜ-de aastaaruanded samuti netis üleval nagu äriühingutel kogu aeg olnud, nii et edaspidi kaob see probleem täielikult.
Igal KÜ-l peab olema revident, kes peab ka raamatupidamisest üht-teist mõikama. Kui oma majas sellist ei leidu, tuleb leida väljaspoolt maja, aga mitte nii, et iga suvaline isik hakkab raamatupidamises "asju paika panema".