KÜ raamatupidamis dokumentide üleandmise-vastuvõtmise akt

Raamatupidamist arutlevad teemad

Moderaator:Heino

Vasta
Narva149
Üüriline
Üüriline
KÜ raamatupidamis dokumentide üleandmise-vastuvõtmise akt

Postitus Postitas Narva149 » 03 Juun 2009 09:01

Oskab keegi aidata? Mis on kohustuslikud dokumendid raamatupidamise üleandmiseks KÜ juhatusele. Ja missugune võiks välja näha sellekohane akt?

tull6
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord

Re: KÜ raamatupidamis dokumentide üleandmise-vastuvõtmise akt

Postitus Postitas tull6 » 04 Juun 2009 19:24

Kõik KÜ puudutav dokumentatsioon: Kõik erinevad lepingud, rmp.dokumendid jne.no tõesti pane loogika tööle.

Mul on hoopis probleem: Kui teen oma programmiga (litsentseeritud) raamatupidamist, kas KÜ-l kes võtab dokumendid üle on õigus nõuda arvuti andmebaasi tekstikoopiat. Minu meelest piisab täiesti väljatrükist.

lasnakas
Haldur
Haldur
On tänatud: 4 korda

Postitus Postitas lasnakas » 05 Juun 2009 06:58

tull6 kirjutas:Mul on hoopis probleem: Kui teen oma programmiga (litsentseeritud) raamatupidamist, kas KÜ-l kes võtab dokumendid üle on õigus nõuda arvuti andmebaasi tekstikoopiat. Minu meelest piisab täiesti väljatrükist.
Andmebaasi tekstikoopiat on ju lihtsam üle anda kui kõiksugu mahukaid väljatrükke. Tehes andmebaasist tekstikoopia ei juhtu Su programmis ju mitte midagi, tekstikoopiate tegemine on igapäevane nähtus. Kui tekstikoopia on liiga mahukas, võid selle saaja mälupulgale panna, neile anda ja Sinu poolt asi lahendatud.
Probleem võib tekkida vaid saaja poolel, kes mõningatel juhtudel peab uue KÜ oma programmi võtmiseks uue litsentsivõtme saama.
Igal juhul on tekstikoopia üleandmine kõige parem variant, sest sellest jääb jälg ka enesele hilisemate pretensioonide ärahoidmiseks.

tull6
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord

Postitus Postitas tull6 » 05 Juun 2009 07:33

Aitäh.lasnakas!

Ka seda mõtlesin,et kuidas vastaspoolel programm toimima hakkab,kui võtit vaja kas minul ei tule pahandust,et miks andsin. Tegemist on HansaRaama-ga,kui seal on versioonide erinevus kuidas sobib? Kas on kogemusi?

lasnakas
Haldur
Haldur
On tänatud: 4 korda

Re: KÜ raamatupidamis dokumentide üleandmise-vastuvõtmise

Postitus Postitas lasnakas » 05 Juun 2009 11:01

Mis pahandust Sinul tuleb? Tekstikoopiaid võid jagada kuhu tahad. Ilma HR-poolse võtmeta see nagunii tööle ei hakka. Uus raamatupidaja vaatab ise kuidas hakkama saab. Kas muugib programmi lahti või uut firmat luues saab klienditoelt vajaliku võtmekombinatsiooni.

Hele
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas Hele » 21 Veebr 2010 12:38

kust leiaksin mingi näidise KÜ raamatupidamise üleandmis ja vastuvõtmisaktist?

Vasta