Korteriyhistu.net - kes kasutab?

Raamatupidamist arutlevad teemad

Moderaator:Heino

Vasta
killu
Liige
Liige
Korteriyhistu.net - kes kasutab?

Postitus Postitas killu » 15 Juul 2008 15:33

Kas siin on kedagi, kes kasutab raamatupidamise osas Korteriyhistu.net teenuseid? Pakkumine on suurusjärgus 15 krooni / korter / kuus ja pidavat saama ka kuni bilansini kõik raamatupidamisaruanded jms tehtud.
Uurin ja mõtlen, sest pole kindel, kas ilma raamatupidaja teadmisteta sellega ikka hakkama saaks?
Rahaliselt muidugi soodne pakkumine, majas 12 korterit, seega 180 krooni kuus.

Valge
Linnapea
Linnapea

Re: Korteriyhistu.net - kes kasutab?

Postitus Postitas Valge » 15 Juul 2008 20:33

minu teada sirts teab sellest kõike

Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)

tull6
Haldur
Haldur
On tänanud: 1 kord

Postitus Postitas tull6 » 15 Juul 2008 22:16

killu kirjutas:Kas siin on kedagi, kes kasutab raamatupidamise osas Korteriyhistu.net teenuseid? Pakkumine on suurusjärgus 15 krooni / korter / kuus ja pidavat saama ka kuni bilansini kõik raamatupidamisaruanded jms tehtud.
Uurin ja mõtlen, sest pole kindel, kas ilma raamatupidaja teadmisteta sellega ikka hakkama saaks?
Rahaliselt muidugi soodne pakkumine, majas 12 korterit, seega 180 krooni kuus.
Mina kasutan, olen väga rahul ja ühistuliikmed samuti,ainult kus 15.- kr pärit on? Või on viimastel päevadel muudetud lähen kohe vaatan. Sa saad sellega tutvuda,proovida ja igati uurida www.korteriyhistu.net
Ei ole veel niisugust programmi tehtud, mis ilma raamatupidamislike teadmisteta töö ära teeb.

killu
Liige
Liige

Postitus Postitas killu » 25 Juul 2008 22:01

Üüriarvestus on 5.-/krt ja raamatupidamine 10.-/krt. Seega kokku 15.-/ krt/kuus. Nii sain mina aru. Tundus päris asjalik asi, eriti kui ise suuremat sorti raamatupidaja ei ole. Igatahes hea oleks kui saaks kellegi käest nõu küsida kui ise jänni jään. Aga hakkan katsetama.

sirts
Linnapea
Linnapea
Kontakt:

Postitus Postitas sirts » 26 Juul 2008 21:18

Ei ole nii, killu. Üüriarvestus 5 krooni pluss raamatupidamine 5 krooni. Seega kokku 10 krooni. Küsi julgesti, aitan, kuidas oskan. Esiteks saada mulle privaatsõnum.

killu
Liige
Liige

Postitus Postitas killu » 03 Aug 2008 11:24

Olen nüüd kaks nädalat seda programmi katsetanud ja asi muutub järjest huvitavamaks :o) Eelkõige seetõttu, et kui olen omast arust kõik kenasti ära teinud, siis avastanud, et ei, ikkagi vale konto ja ... taas kustutamine + uuesti sisestamine. See ongi hea variant, et alguses saab niisama katsetada-proovida. Ja et vajadusel saab kõik ära kustutada.
Tõeline maiuspala arvutimängudega võrreldes :o)))

Anita
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas Anita » 29 Okt 2008 19:28

Oot...palju siis see kuumaks on..ei saanud täpselt aru...loen välja et 5eek, kui raamatupidamise osa ei taha või mis? väga hea raamatupidaja meil olemas, ei tahaks temast küll loobuda.

sirts
Linnapea
Linnapea
Kontakt:

Postitus Postitas sirts » 29 Okt 2008 20:16

Raamatupidajast ei peagi loobuma. See programm võimaldab üle veebi olla kõigil ühistu liikmetel kursis, mis ühistu raamatupidamises toimub, lugeda koosolekute protokolle ja muid ühistu dokumente, vaadata ühistule esitatavaid arveid ja näha, kuidas ja millest arved kujunevad. Ehk siis muudab juhatuse tegevuse läbipaistvamaks.
Loodetavasti sai Killu ka hakkama. Olen kuulnud jah, et esialgu võib olla raamatupidamise osas raskusi. Kuid seda ei pruugi ka tellida. Arved, registri ja dokumentide ülespaneku võimaluse saab 5 krooni kuus korteri pealt ja on väga mugav.

TMärss
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas TMärss » 03 Nov 2008 22:10

Mis moodi lahendate olukorra kui nett on maas või ei saa ükspuha mis põhjusel keskkonda kasutada?

sirts
Linnapea
Linnapea
Kontakt:

Postitus Postitas sirts » 04 Nov 2008 07:41

Siis helista oma internetiteenuse pakkujale. Siis on tema teenus ebakvaliteetne.
Eks see ole sama olukord, kui see, kui sul on elekter ära. Viimase puhul ei aita eriti ka EEle helistamine. Sul võib ka arvuti kokku joosta ja kõik kaduma minna. Veebis on sul see alati olemas. Võid omale teha ka varukoopiaid, milleks minul pole küll kolme aasta jooksul vajadust olnud.
Aga eks sa pead ise kaaluma enda jaoks läbi kõik poolt ja vastu argumendid. Usun, et korteriyhistu.neti kasutamise poolt tuleb neid rohkem.

TMärss
Üüriline
Üüriline

Postitus Postitas TMärss » 22 Nov 2008 19:42

ei vaidle nagu üldse sellele vastu. küsimuse mõte oli aga pigem selles, et kui keskkonda ei saa kasutada siis kuidas te korteritele arved kirjutate?. Dubleerite eraldi arvestust mingis programmis?

k24
Juhatuse esimees
Juhatuse esimees

Postitus Postitas k24 » 22 Nov 2008 20:38

Kasutan 2006 aprillist alates. Neti tõttu pole kunagi miskit ära jäänud. Probleemi korral saab ju sõbra juurde netikohvikusse minna, aga kui arvuti kõvaketas koos raamatupidamisprogrammiga peeti läheb või pihta pannakse, mis siis teha ?

sirts
Linnapea
Linnapea
Kontakt:

Postitus Postitas sirts » 23 Nov 2008 13:43

Täiesti nõus k24-ga. Ei ole ka juhtunud, et keskkonda ei saa kasutada.

Vasta