Korteriühistu raamatupidamise hind
Moderaator:Heino
suisse vastan: 27.09 k 8.05 postitus) kuidas seda juhatust muudmoodi nimetada?
Re: Korteriühistu raamatupidamise hind
Kas KÜ raamatupidajad peaksid tegema majandusaastaaruannet eraldi tasu eest?
Millised oleksid peamised nõuded, mis teeksid KÜ raamatupidamise läbipaistvamaks, sest juhatuse esimees väidab, et see läbipaistvus puudub. Esimees ise kinnitab arved aga juhatus pole nõudmisi teinud millegi suhtes. Nüüd väidavad, et raamatupidamisfirma palkamine oleks läbipaistvam.
Millised oleksid peamised nõuded, mis teeksid KÜ raamatupidamise läbipaistvamaks, sest juhatuse esimees väidab, et see läbipaistvus puudub. Esimees ise kinnitab arved aga juhatus pole nõudmisi teinud millegi suhtes. Nüüd väidavad, et raamatupidamisfirma palkamine oleks läbipaistvam.
Oleneb , kuidas sul on tehtud leping. Kuid loogiline on , et aastaaruande teeb ära. Minu Raamatupidaja tgeeb juba 10 aastat ühe sama hinnaga. 25 kr.korter. Kõik kuulub sinna sisse.
tull6 kirjutas:Selles ühistus juhatus on ekspluateerija ei muud: istub-nõuab-kamandab
Kas see oli arvamus minu kohta?tull6 kirjutas:suisse vastan: 27.09 k 8.05 postitus) kuidas seda juhatust muudmoodi nimetada?
Kas bruto või neto summa? Samas mida vähem kortereid, seda kallim hind korteri kohta.ema2 kirjutas:Ma siis puhta jobu, teen 75-le 2500 eest. Ja kohustusi hulga enam kui tsitaadis kirjas. Ning sain sihukese rmt pidamise, kus polnud kontoplaani, ei deebetit-kreeditit ega miskit muud...
Raamatupidamisfirmad teevad ka veel odavamalt (Hinnad: 51-80krt=24kr/krt), selle eest saab ainult raamatupidamise (tavaliselt aastaaruande koostamine on lisatasu eest).
Meil kohapeal raamatupidamisfirmat pole, seega ei saa seda ka kasutada.
Bruto, hea suisse. Aga laseme ikka rõõmsalt edasi, pole hullu!suisse kirjutas:Kas bruto või neto summa? Samas mida vähem kortereid, seda kallim hind korteri kohta.ema2 kirjutas:Ma siis puhta jobu, teen 75-le 2500 eest. Ja kohustusi hulga enam kui tsitaadis kirjas. Ning sain sihukese rmt pidamise, kus polnud kontoplaani, ei deebetit-kreeditit ega miskit muud...
Raamatupidamisfirmad teevad ka veel odavamalt (Hinnad: 51-80krt=24kr/krt), selle eest saab ainult raamatupidamise (tavaliselt aastaaruande koostamine on lisatasu eest).
Meil kohapeal raamatupidamisfirmat pole, seega ei saa seda ka kasutada.
75 korteri teenus 2500. on normaalne hind Selline ka siin meie majades. Ja kõik töö tehakse selle eest ära. ja ka majandusaastaaruanne.