Kust saab KÜ õige kontoplaani
Moderaator:Heino
Oleks hea,kui keegi ütleks,kust leida õige kontoplaan.Algus on jube raske aidake palun
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Re: Kust saab k/Y õige kontoplaani
Kunagi küsisn sama küsimuse ja vastus oli selline:
Kas sa teed raamatupidamist käsitsi?Ega siin midagi erilist ei ole. Programmi ostes on kontoplaan kaasas ja seda vaja kohandada oma vajadusele, nii nagu mistahes äriühingus.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Re: Kust saab KÜ õige kontoplaani
Jah,kuna ühistus on vaid 12 krt.ei tasustata ei esimeest ega ka raamatupidajat.Meil toimub vaid komm.maksete tasumine asutustele ja elanikonnalt selle
summa arvestamine ja tasumine .Kõik muu teeme ühiselt sest enamus on pensionärid ja mõned töötud ka.
summa arvestamine ja tasumine .Kõik muu teeme ühiselt sest enamus on pensionärid ja mõned töötud ka.
Ja ise olen ma arvutist väga võhik,pigem pelgan teda,kui tahaks sellega töötada.Kui käsitsi,siis on asi kogu aeg silme eest ja nagu öeldakse,sada korda mõõda ja üks kord lõika,nii teen ka mina üüre.Kontrollin mitu korda üle,et asi oleks õige.Üks küsimus veel, foorumis on väga palju õpetlikke vestlusi ja juhendeid kas neid ei tohiks printida,et oleks kohe käepärast kui mingi küsimus on arusaamatu?
- Heino
- Administraator
- Kontakt:
Miks ei tohi? Postitused ongi siin kõigilt kõigileMaali kirjutas:Üks küsimus veel, foorumis on väga palju õpetlikke vestlusi ja juhendeid kas neid ei tohiks printida,et oleks kohe käepärast kui mingi küsimus on arusaamatu?
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Tänan Teid ja loodan ka edaspidi Teiepoolsele abile.Aga see küsimus jäigi vastusetta,kust ma leian kontoplaani? Tänud ette
Kontoplaan on selline nagu juriidilisele isikule vaja on. Mingi näidise leiad siit http://www.peak.ee/files/323.doc. Mina leidsin selle RMP foorumist.
NB! Arvuti on sõber. Hobusega enam ju põllutööd ei tehta.
NB! Arvuti on sõber. Hobusega enam ju põllutööd ei tehta.
Ja arvuti ei ole minu sõber,sest eelnimetatud portaali ei ava vaid kirjutas 404 NOT TOUND.
Arvuti on ikka sõber. Proovi siit : http://www.rmp.ee/foorum/60/5811?HL=kontoplaan
Viimati muutis ergon, 20 Nov 2009 11:15, muudetud 1 kord kokku.
- Heino
- Administraator
- Kontakt:
Maali, saatsin Sinu siinsesse privaatpostkasti kirjakese, ehk on abiks.
AITÄH,lugesin ja oma artust ka vastasin,kas kohale jõudis ma ei tea