Milline on konkreetne kuupäev
Moderaator:Heino
Milline on konkreetne kuupäev majandusaasta aruande esitamisel Maksuametile?
Re: Milline on konkreetne kuupäev
Hakkame siis jälle koos seadust lugema.
MTÜS
§ 36. Majandusaasta aruanne
(5) Juhatus esitab kinnitatud majandusaasta aruande registrile hiljemalt kuue kuu möödumisel majandusaasta lõpust.
Seda, millal teie ühistu majandusaasta lõppeb, pead sina, mitte meie teadma. Kuus kuud sealt lõpust ehk suudad ka edasi lugeda.
Lisaks siia lõppu veel selle, et järgmisel aastal esitatakse majandusaasta aruanne registrile ja elektrooniliselt. MTA-le enam ei esitata.
MTÜS
§ 36. Majandusaasta aruanne
(5) Juhatus esitab kinnitatud majandusaasta aruande registrile hiljemalt kuue kuu möödumisel majandusaasta lõpust.
Seda, millal teie ühistu majandusaasta lõppeb, pead sina, mitte meie teadma. Kuus kuud sealt lõpust ehk suudad ka edasi lugeda.
Lisaks siia lõppu veel selle, et järgmisel aastal esitatakse majandusaasta aruanne registrile ja elektrooniliselt. MTA-le enam ei esitata.
Suure tõenäosusega tuleb AA esitada etteantud vormide järgi. Vormid on olemas ainult nüüd tuleb jälgida millal seadustatakse.
Aitäh vastajatele.Muideks mul see asi esimene kord teha ja seepärast arvan,et neid küsimisi tuleb veel minu poolt väga palju.Kui aga saladus pole,kust siis neid vorme leiaks.Veelkord tänud vastuse eest
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Kas lihtsam ei oleks palgata raamatupidamise firma selleks sest nagu ma aru saan on see sul esimene kord ja aruanne ei ole nagu asi mille kallal katsetada.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Kas Sa ei leia,et pead koolitusele minema.Maali kirjutas:Aitäh vastajatele.Muideks mul see asi esimene kord teha ja seepärast arvan,et neid küsimisi tuleb veel minu poolt väga palju.Kui aga saladus pole,kust siis neid vorme leiaks.Veelkord tänud vastuse eest
Nüüd kus vormidega tuleb tegemist arvavad vanadkalad (kogemustega raamatupidajad) ka, või õigemini ootavad,et saaks koolitusele. See on ka põhjus,miks ei pane vormide linki.
Kui vormid tekivad, siis saadame teilegi. Soovijad andke märku info@korteriyhistu.net
www.korteriyhistu.net - muuda ühistu tegevus läbipaistvaks! Alusta juba täna, tasuta.